Milyen könyvet ajánlanál, ami kikapcsol a mókuskerékből? (beszélgetés)
Hát nem nagyon tud. Rengeteget ír, nem is értem, hogy bírja fenékkel. Na persze, lovagol is. Ahhoz is csak fenék kell.
És a könyvei jó vastagok, nem sajnálja a terjedelmet.
Az a trilógiás könyv is jó vastag volt. De ugrottam benne rengeteget. Van benne egy csomó a-mail is, mindegyik precízen fejléccel, ami a pasi részéről céges, és az aláírásnál is ott van az összes pozíciója. Közben jó nagy sorközök. Hát én nem tudom, ez súlyra megy?
Sok Fable könyvet olvastam, van is jópár a polcomon. De már nem szeretem, túl kicsavarja a szavakat, olyan különleges kifejezéseket használ, ami engem már fáraszt.
A sztorik is valahogy kezdenek ugyanolyanok lenni, az a nyomozó csaj mindig zseniális, a pasija úgyszintén. Mogorva. Az a neve.
Túlvagyok a szürke 50 árnyalatán. A végén döbbentem rá, hogy ez trilógia. Felmerül persze a kérdés, hogy minek ebből három.
BDSM létére nem volt csak egy kemény jelenet, fenekelés egy övszíjjal, a csajnak számolnia kellett a mindössze hat csapást. Na ezen berágott, ez tényleg fájdalmas volt, de hát tudta hogy az lesz, és ő kérte.
Azt remélte, hogy azután a pasi majd hajlandó lesz neki megengedni, hogy megérintse, mert addig nem volt. Vagy a feje fölé szorította a kezét, vagy meg is kötözte.
És nagyhirtelen véget is ért a lamúr, pedig tényleg nagyon szerelmesek voltak.
A másik két könyvben talán megint erőlködnek egymással egy sort. Nem hiszem, hogy kajtatni fogom most azt a másik két könyvet, ha ráakadok véletlenül - mint ahogyan erre is - azért majd megszerzem.
Bolhapiacon megtaláltam a Szürke 50 árnyalatát. Roppantul erotikus. Még csak olyan 60 oldalnyit olvastam belőle, jó vastag könyv. Esetleg majd írok még róla. Nagyon kulturált, igényes írás.
Egy amerikai milliárdos, 27 éves, gyönyörű férfi, meg egy önbizalomhiányos, sápadtka, angol irodalmat épp végzett egyetemi tanuló lány. Épp készül a barátnőjével Seattle-be lakni, ott van a férfi központi irodája...
Shari Lapena:
Couple next door
Olvasta itt valaki Émile Ajar: Előttem az élet c. könyvet?
Az olyan Tyű-élmény nekem mindig. :D
Itt olvasható:
Az ugyebár fórumban ajánlották az Orcivali Bűntettet, Emile Gabourio. Eléggé dagályos, ami illik a kor stílusához. Lehet ugrani a fejtegetéseknél... :-) Szerelmi szálak, brutális gyilkosság, stb. Volt már egy másik könyve az írónak amit olvastam, az akasztófa árnyékában. Szinte ugyanilyen.
Ez nem volt valami jó ajánló.
Palotai Boris: Hetedik év
Ez egy kisregény, este olvastam, olyan megrázó volt, alig tudtam elaludni.
Hogy lesz a Budapestre sodródott Piriből, aki malteroslany az építkezésen főmérnökné, majd a hetedik évben az életének véget vető asszony.
Most olvastam egy nagyon kulturált krimit, erős szerelmi szállal. Paula Gossling: Búbánat blues.
Ajánlom mindenki szíves figyelmébe. Valószínűleg csak antikváriumokban lelhető fel, régi Albatrosz könyv.
Lett egy új kedvencem, pedig a gyereknek vettük eredetileg.: Stephen Hawking and Lucy: George's secret key to the universe
Az angol verzió van meg, nem tudom kapható e otthon a magyar változat
Komolyan, egy kultúrális tobzódás kezd lenni ez a fórum :)
Quo vadis - Henryk Sienkiewic
Kötelező volt ha jól emlékszem, de csak utána jópár évvel kaptam a kezembe, szinte véletlenül.
Ha valaki kicsit klasszikusabb irodalomra vágyik, ez is kikapcsol.
További ajánlott fórumok:
- Ki szereti a Horror filmeket? Mit ajánlanál, mi a kedvenced?
- Kezdő cicásnak mit ajánlanál. Honnan vegyen cicát? Menhely, tenyésztő? Milyen kezdő csomag kell a cicákhoz?
- Milyen autót ajánlanál egy kezdő női sofőrnek?
- Milyen autót ajánlanál?
- Milyen könyvet ajánlanál?
- Milyen könyvet ajánlanál egy kamaszlánynak, ami az elengedésről, a szerelemről és a kapcsolatokról szól?