Melyik a kedvenc CD-d? Milyen CD-t ajánlanál egy 30-as barátodnak? (tudásbázis kérdés)
Amy Winehouse új kedvenc, korábbiak: Robbie Williams, Black Eyed Peas, Madonna.
Még régebbről az ABBA:-)
Magyarok: Szabó Eszter, Jazz+Az, Tankcsapda, Edda, Demjén és persze az IHM:-)))
Az Én kedvenceim: George Michael, Phil Collins, Shakira, Beyonce, [{[{[A HREF=" [link] TARGET="_blank"]}]}]Jennifer Lopez[{[{[/A]}]}],DJ Bobo, Craig David, Shania Twain,Usher, Arash, Keane, Rasmus, Madonna,
magyarok Crystal, Nox, Groovehouse, TNT, V'tech,
Bereczki Zoltán : 100 év
Bererczki Zoltán-Szinetár Dóra: Musical duett 1-2
Na jó, tisztába teszem a kicsit. Egy telipelus visszarántja az embert :))))
Kérek még jó zene tippeket!! Pls.
Én is kiváncsian várom a véleményét,írd majd meg lécci!:)
Barabás Árpád-ének
Bereczky Botond-szológitár
Bíró Zoltán-basszusgitár
Bálint Barna-billentyû
Dobos azt hiszem még nincs,ehhez a dalhoz ha jól tudom gépen csinálták a dobokat,de a Barni öccse dobol,és talán ô fog majd dobolni.
Felvéve sajnos még nincs,ez az egyetlen dal.:(
Az igazság az,hogy inkább csak kedvtelésbôl zenélnek,egyiküknek sem ez a foglalkozása."Hirtelen felindulásból"követték el,hogy beküldték ezt a dalt a popsuliba,nem is számítottak rá,hogy ekkora sikere lesz.Most dolgoznak még pár dalon,ha felveszik majd,elküldöm neked!:)
WOW!!!!
Ennek a fiúnak olyan hangja van, hogy elindítja az ember fantáziáját (nő vagyok) :) :) :)
Nagyon kellemes szám. Jó hallgatni.
Mivel a keményebb rockot szeretem inkább, nekem kicsit kevés volt a basszus.
Ha ez a fiú és egy velőtrázó basszus együtt szólna - ájulás!!!
Ez csak az én zenei ízlésemet tükrözi. Nem cikizés. Van más is tőlük? Szívesen hallgatnám a többit is.
Tudod, hogy Mark magyar származású? Valamelyik nagyszülője (talán a nagymamája) magyar. Tud is néhány szót (és káromkodni is tud :).
Minden koncertjén kint voltam, amikor jöttek Magyarországra.
Imádok koncertekre járni, annak olyan hangulata van, amit nem ad vissza semmilyen szuper hangfelvétel sem.
Nemrég találtam meg valahol a youtubén v. hol, a Queen Japán turnéjáról készült videókat, mind a nyolcat - tehát az egész koncertet végig hallgattam.
Nem ismerem. Nem rég óta van csak internetem. Szinte semmit nem ismerek. Felrakom a cd-jeimet, és úgy dolgozom közben.
Ráléptem. Köszi, tök jó!!!
A Dire Straits-től 8 óra zeném van, de itt a legújabbat is meghallgattam. :9
Sziasztok!
Ha tudjátok,hallgassátok meg a www.popsuli.ro-n a No Sugar:Szavak nélkül c. dalát.Kiváncsi lennék a véleményetekre!
Azért nem is ajánlottam Neked többet, mert írtad, hogy mástól várod a tippeket.
Látod, ilyenek, senkit sem érdekel a zene :)
Ugye milyen gyönyörűen énekel! És csak úgy előbukkant a "semmiből" egy vetélkedő alkalmával.
Azóta már adtak ki tőle cd-t, és már nem dolgozik a szakmájában.
Köszi, hogy meghallgattad!
További ajánlott fórumok:
- Ki szereti a Horror filmeket? Mit ajánlanál, mi a kedvenced?
- Kezdő cicásnak mit ajánlanál. Honnan vegyen cicát? Menhely, tenyésztő? Milyen kezdő csomag kell a cicákhoz?
- Küldj egy zene számot kedves barátodnak, barátnődnek:)
- Milyen autót ajánlanál egy kezdő női sofőrnek?
- Milyen autót ajánlanál?
- Melyik a kedvenc telefonos applikációd, amit szívesen ajánlanál másnak is?