Határidőnapló veszel egyet vagy csinálsz egyet házilag? (tudásbázis)
Bár konkrét statisztikai adatokkal nem tudok szolgálni a házilag készített határidőnaplókról, azonban az általános trendek és megfigyelések a DIY (csináld magad) projektek iránti érdeklődésről a következőképpen foglalhatók össze:
Fiatalok körében: A fiatalabb generációk, mint például a millenniumi és Z generáció, gyakran érdeklődnek a DIY projektek iránt. Egyes felmérések alapján megfigyelték, hogy a fiatal felnőttek körében a kreatív, személyre szabott megoldások iránti kereslet 60-70%-ra tehető.
Felnőttek körében: A felnőttek és idősebb korosztály esetében, a DIY tevékenységek, beleértve a határidőnaplók készítését, szintén népszerűek, de a számok itt alacsonyabbak lehetnek, például 30-50% között mozoghatnak, a rendelkező szabadidőtől és a kreatív érdeklődéstől függően.
Összességében: A DIY közösség növekedése és a személyre szabható termékek iránti kereslet folyamatosan bővül. A statisztikai adatok a különböző források és felmérések alapján változóak, de a közösségi média hatására a kreativitás iránti igény növekvő tendenciát mutat.
A házilag készített határidőnapló népszerűsége növekvőben van, és sokan optálnak a személyre szabott, saját igényeik szerint tervezett naplóra. A pontos százalékokat nehéz megadni, mivel az ilyen információk általában nem állnak rendelkezésre statisztikák formájában.
Viszont a DIY (csináld magad) projektek iránti érdeklődés, valamint az online közösségek és közösségi média platformok, mint például Pinterest vagy Instagram népszerűsége azt mutatja, hogy sok ember keres kreatív módokat a saját határidőnaplóik elkészítésére.
Ha statisztikát keresel, javaslom, hogy nézz utána helyi közösségi csoportoknak, online fórumoknak, vagy végezz saját felmérést az ismerőseid körében, hogy megtudd, hányan készítenek saját határidőnaplót.
Szerintem eredményesen lehet dolgozni egy A5-ös kis spirállal is. Megbeszéléseken jegyzetelésre tökéletes. Sok éven át használtam. Aztán használtam Rocketbook-ot.
Munkahelyeimen un. ticket rendszerben (Jira) kapom a feladatokat.
Privát teendőimet a telefonba rögzítem és felhóbe mentem, hogy minden eszközzel elérhessem. Figyelmeztet is, ha ütemezett teendőim vannak. Pl. az állatoknak féreghajtót beadni.
Nincs időm arra, hogy megtervezzek egy tervezőt. Annyira nem unatkozom. 🤣
Kiszel Tünde biztos tudja, már lehet gyakorlata ennyi naptár után. :)
Még azt is elképzelem róla, hogy örömmel magyarázná el.
Ezt inkább munkahelyen tudom elképzelni, ahol van jó minőségű nyomtató, van fóliázó, és van spirálozó.
Persze nem kizárt, hogy ez a háztartásban is megtalálható.
Régen, amikor még nem voltam munkanélküli, olyan szépeket kaptam.
Tényleg kíváncsi vagyok, hogy készül a házi.
Filofaxba a betétlapot nyomtatja? Talán. De egyébként ötletem sincs, hogy lehetne házilag professionalt gyártani.
A menő határidőnaplók azért húzósak. Egy filofax hosszútávon térül. Viszont aki nem ragaszkodik a professional megjelenéshez vesz pár száz forintért egy asztali naptárat és azt cigeli magával. Ebben az esetben halál felesleges otthon backodni.
Lehet kinyomtatja a netről.
400 Ft-ért vettem, a franc sem szórakozik ilyennel, annyi időm nincs.
Közben kaptam is.
Kardinális kérdés.
Nem is értem hogy jött ez. Ki a franc csinál egyet házilag? Szavazás szerint senki...
További ajánlott fórumok:
- Használsz határidőnaplót? Milyet? Nem a márka érdekel
- Milyen a jó határidőnapló?
- Előfordulhat, hogy a bookline-on a kiírt vállalt határidőnél hamarabb érkezik meg a rendelés?Mik a tapasztalataitok?
- Kakebo japán határidőnapló. Ismered, használod, bevált?
- Ismeri valaki a Mackó-Teddy bears határidőnaplót?Érdemes megvenni?
- Keményfedeles (papír) határidőnapló mehet a szelektíven gyűjtött papír közé?