Milyen állat való bérházba, albérletbe? (tudásbázis)
Közben olvastam,hogy nem lenne időd a kutyusra.Nekünk volt ékszerteknősünk is,jó nagyra megnőttek,sosem volt gond a szemükkel.Szerencsére!
Még van 3 hörcsögünk is,na én elvagyok velük,de ha ők már nem lesznek,akkor többet nem is tervezem,hogy lesznek.
Szia!
Panelos vagyok,két kutyával.Havaneseim vannak,ha kertes házam lenne,akkor is benti kutyák lennének.
Semmi gondom nincsen velük,sztem bátran tarthatsz kutyákat.
Amúgy szerintem nem az a fontos hogy albérlet-e vagy saját lakás.Olyan házban ami nem kertes és az állat nem tud saját magától ki-be rohangálni,én nem tartanék sem kutyát, sem macskát.
Nálunk a szülőknek volt kutya mikor gyerek voltam.Csak azt láttam hogy állandóan le kell vinni, mindegy hogy esik vagy süt a nap, vagy havazik,eteni kell, ápolni, néha nem kevés pénzen oltatni, van olyan mint egy gyerek.Nos macskánk nem volt, de van olyan ismerősöm akinek van, és tudom mit tesz egy lakásban tartott macska.És ráadásul a fiú macskák még jelölnek is ,és azért elég gáz ha itt-ott macska jelölés szag van :(
Ráadásul azért hiába tisztán tartható az alom, de ha az ember dolgozik, és mellette van még gyerek is nem hiszem hogy higiénikus a pisis macska alom a fürdőbe pl.Meg azért az ember nem biztos hogy ráér arra hogy amint a macska ürít ott teremjen gumikesztyűbe, és kotorja az ürüléket.
Szóval ez nem lakásfüggő, hanem egyszerűen kutya vagy macska kizárólag kertbe való.
Vagy egyedül élő magányos öregeknek
:DDD
a macska meg alomba csinálja a szobában..az se különb, utána mag kotorhatod ki a kakát a budiba :)))
Nekünk volt macskánk lakásban, és bármennyire imádom is őket, még egyszer nem vállalnám. Felmászott mindenhova, csupa szőr volt minden, a falon kaparásnyomok voltak, nem bírtuk leszokatni a kanapéról, és neki még hozzá elég ideges természete is volt (nem lehetett pl. mellette hapcizni, mert egyből támadt, ugyanezt tette, ha megszólalt a mobil).
Arról nem is beszélve, hogy nem utazhattunk el hosszabb időre, már két éjszakára sem, akkor meg kellett oldani az etetését.
Viszont volt hörcsögünk is, ő jó volt, simán ott lehetett hagyni napokra, csak több eledelt elérakni. Nem is igényli annyira a törődést, mint egy kutya vagy macska. Kutyával meg ki nem mennék mínusz fokokban, esőben, szélben, úgyhogy alapból kilőve.
Kb tíz perc áttörölni a kuytát. És ha az egy jólnevelt eb, akkor nem fetreng a sárban.
Napi 30 percem van a kutya tisztaságára....
Alfelét.. És mi van a tappancsával, meg a szőrével!?!?! Kinn fetreng az utcán, aztán a lakásban:((((((
Jó Neked egyébként, hogy így ráérsz egész nap a kutyát tisztogatni. Ugyan nem néztem az adatlapodat, de Te se suliba nem jársz, se nem dolgozol????
Közöm semmi, csak, ha ennyit lenn van a kutya, akkor feltételezem, hogy egész nap otthon vagy.
:D:D:D:D:D:D
Arról ne is beszéljünk, hogy a szaros seggét nyalja, utána meg beleliheg az arcodba!!!!
csak hal!
kutya macska kizárt.
További ajánlott fórumok:
- Csak nekem furcsa, hogy albérletben, bizonytalanságban élő, minden Ft-ot nehezen kiadó nők esküvőt rendeznek a párjukkal, és gyereket vállal
- Hol és hogyan lehet valakit felnyomni, hogy feketén adja ki a lakását albérletbe?
- Csótány az albérletben
- Télen, két kiskorú gyermekkel kitehetnek az albérletből?
- Hogyan lehet megélni albérletben havi fizetésből?
- Ti elköltöznétek saját lakásból albérletbe, az ország másik felébe, jobb megélhetés reményében?