Mikortól és mit ajánlott mozogni szülés után? (tudásbázis)
Hasizom gyakorlatok már közvetlenül a szülés után végezhetőek, fokozatosan egyre intenzívebben.
Eygébként meg mindenki másképp reagál a mozgásra- van akinek már egy kevéskétől csökken a tej mennyisége van akinek semmi hatása sincs a szoptatásra (én szerencsére ebbe a kategóriába tartozom, a gyerekeim 3 hetes korátóláltalában tornáztam) A nagyon ugrálós gyakorlatok valószínűleg kellemetlenek lesznek eleinte (a cicik súlya miatt). Szerintem vegyél elő egy lájtosabb aerobik kazettát esetleg callanetics-et és kezdd el nyugodtan a gyakorlatokat- aztán tapasztalatod alapján folytasd (az esetleges izomláz azért ne térítsen el):-)))
Sziasztok!
Ma kéthetes a csöppségem és érdekelne, hogy a szülés után rajtam maradt 7-8 kilóval mit tudok kezdeni. Mikortól lehet elkezdeni és főleg milyen fajta mozgásokat? Jelenleg szoptatok, tehát nem szeretném ha a mozgás a tej rovására menne.
Főleg itthon végezhető gyakorlatok érdekelnének. Tapasztalatok? Ötletek?
További ajánlott fórumok:
- Hathónapos kisfiam egy hete délelőtt gyümölcspépet kap, mikortól kell már délután is adni neki szilárd kaját?
- Mennyi C vitamint ajánlott naponta a szervezetünkbe juttatni?
- Érdemes beadatni ajánlott oltásokat vagy csak a kötelezőket?
- Kislánynak mikortól ajánlott bikinit hordani?
- Milyen diétával lehetne viszonylag gyorsan fogyni 10 kilót szülés és szoptatás után ha nincs sok idő mozogni?
- Szülés után mikortól lehet lépcsőzőgépezni?