Kislánynak mikortól ajánlott bikinit hordani? (beszélgetés)
Nem illik!Lehet, hogy nincs cicije még de sok mocskos ember van akinek sajnos ez is tetszik.Én emiatt biztosan vagy két részes vagy egyrészest vennék neki.
Szerintem fürdőruhában legyen.Mindegy,hogy milyen,a lényeg,hogy ő szivesen viselje és ami még fontosabb,a mérete pont jó legyen.A strandokon elég sok kislánykát látok akik sokat bajlódnak a játék közben a nem megfelelő méretű fürdőlucival.
Lehetne, de mostanság az ilyen korú kislányokon vagy egyrészest vagy bikinit látok. A keresztlányom ebben a korban inkább egyrészest hordott, ami szerintem kényelmesebb is. Most már kicsit idősebb, és van bikinije is.
Oké, most nem tudom mire megy ki az egész.
Én annyit írtam, hogy az ismerőseim az 5-10 kislányaikra egyrészest szoktak adni.
Nem értem, hogy jött ide ez az egész.
Ha zavar a kislányokon az egyrészes, akkor probléma van a fejedben;)
Az meg, hogy az én ismerőseim mit adnak a gyerekükre és hova engedik el egyedül, stb. végképp nincs közöd és még feltételezni sem feltételezhetsz ennek kapcsán semmit, mert egyiket sem ismered.
Ilyen alapon utcára se engedjük ki a gyereket,meg a szomszéd boltba sem ,hátha pedo a zöldséges bácsi.
Normális ember nem, de hát tudjuk, hogy sok olyan van, aki nem normális.
Hallottam már ezt az indokot szülőtől, hogy "nekem ne nézegessék a kislányok kis mellét". Nos,szerintem normális ember nem úgy néz egy gyerekre,akármi is van rajta vagy nincs, egy pedonak meg sajnos szintén mindegy minden.
Én a kislányokon mostanság egyrészest látok.
Az ismerőseim lányai 4-10 évesek ilyeneket hordanak.
Van Minnie-s, Elzás, stb.
Én ilyenkor már kértem, nyilván mellem nem volt.
36 vagyok, nekem most se nagyon van! 😂
Nekem pl még 14 évesen sem nagyon volt mellem.
enyem is ot, a kisebbik.
illik ketreszest v egybereszest rajuk adni, nem kisbabak mar. vigyel valtofurdorucit, mikor kijon a vizbol add ra a szarazat, ha meg vizesben van, vigyel neki kontost es add ra ;)
Úgy nagyjából júniustól 😝
Amit szeretne. :) Ha kényelmetlenül érezné már magát bugyiban, úgyis jelezni fogja. Nem csak akkor, amikor van cicije, már jóval előbb.
Pacsálásra egyberészest vinnék neki, aztán ha kijön a vízből csere száraz bikinire.
A kislányok szeretik a bikinit, attól nagyon nagylánynak érzik magukat
Az án lányom 5 évesen már nagyasszony volt, természetesen nem volt hajlandó fürdőbugyiban úszni, uszodába egyberészest, strandra bikinit vett fel. :-)
Szerintem az ovisokon már jobb, ha fürdőruci van.
4 évesen kivertem a hisztit, hogy bikinit akarok, pedig nem voltam egy hisztis gyerek,de bikini az kellett nagyon,nagyon boldog voltam bele,anya vett egy pirosat és egy narancssárgát is
Nyugodtan mehet kis fürdő bugyiba, bár a kislányok szeretik a hercegnőset, fodrosat tehát a felsőt is kérni fogja szerintem. Ha kijöttök a vizből cseréld le szárazra.
Bikini nem praktikus.Bár cuki:))Egyberészes ,de szerintem lehet még alsóban is.
Egyrészes fürdőruha inkább.
Kislány gyereknek mikortól ajánlott felső részt hordani?
5 éves a kislányom. Ilyenkor még illik 1 szál bugyiban úszni, strandolni? Novemberben megyünk egy hetet üdülni termál fürdőbe, szeretnék fürdőruhát venni neki.
Nincs cicije, feleslegesnek tartom, hogy legyen rajta egy plusz vizes anyag.
További ajánlott fórumok: