Mikor kezdje az ovit? (beszélgetés)
Köszi!
Közben megkérdeztem a védőnőt is és ő is az áprilisi kezdést javasolta, úgyhogy szerintem elkezdjük akkor.
Nekem a lányom májusi és annó én vittem májusba beszoktatni aztán egész nyáron itthon szeptemberben nem volt semmi gond :)Imádta az ovit!
Fiam szeptemberi tavaly kezdte az ovit nagyon utálta :( már májusba nem is járt és egész nyáron itthon De most nem kellett visszaszoktatni repült az oviba nagy örömmel ment.
Köszi a választ!
Hajlok az áprilisi kezdés felé, de addig még sok víz lefolyik a Dunán!
Nálunk is mindegyik vegyes csoportba járt és mindegyik év közben kezdte és semmi hátránya nem származott belőle.
Így inkább könnyebb lesz majd a szeptemberi kezdés.
Erre még rá kell kérdeznem, de már van jele meg minden, szóval szerintem ugyanabban folytatná!
Köszi!
Így csak akkor van értelme ha ugyan abba a csoportban folytatja majd szeptemberben és nem egy másikban fog majd kezdeni.
A gyerek nem fogja elfelejteni egy nyár alatt az ovitársakat meg az óvónőket. :)
Köszi!
Azt mondták a mi döntésünk, nem javasoltak semmit!
Szia!
Nem tudjátok egy kicsit hamarabb kezdeni akkor, január-február környékén?
Úgy talán jobb lenne.
Szerintem nincs és nem hiszem, hogy oviban javasolnák. Csak megzavarnád vele a kislányod.
Én nem tenném.
Kislányom áprilisban tölti a hármat. Van értelme áprilisban beszoktatni, ha nyáron nem akarom vinni vagy várjuk meg a szeptembert?
Még nem dolgozok, mert van egy kisöcsi is, de néha úgy érzem jót tenne neki a közösség!
További ajánlott fórumok:
- Félek darabos étellel etetni még a közel 8hós babámat, mikor kezdjem el a darabos, kézbe adható ételt adni neki?
- 7 hónapos a kisfiam és bújik a fogacskája. Mikor kezdjem el a fogápolását, és mivel?
- Babát szeretnék. Mikor kezdjem el szedni a terhesvitaminokat?
- Koraszülött babámnál mikor kezdjem a hozzátáplálást?
- Hogyan és mikor kezdjem a hozzátáplálást?
- Mikor kezdjek az álláskeresésbe?