Babát szeretnék. Mikor kezdjem el szedni a terhesvitaminokat? (tudásbázis)
Níra, nekem is van egy kis Lizim. :D
Ő 3240 gramm és 52 cm lett, de én csak vitamint szedtem vele meg vasat. :D
Szia!Én akkor kezdtem el szedni miután pozitív lett a tesztem, szerintem nem kell előbb, dehát ki hogy gondolja. :D
Előtte csak e vitamint szedtem, mert nagyon jó méherősítő, ezt ajánlotta a dokim.
Sok sikert!
Szia!
Szerintem legalább 3 hónappal a projekt elött kezzd el szedni, illetve amikor már a gondolat "megfogant" :) Én - mivel nem birom lenyelni az elevitet- HIPP natalt iszok, és femibion 800 szedek mellé, néha pedig E vitamint.
én nem is erre gondoltam, félreértettél
a gyógyszer szervezetből való kiürüléséhez idő kell, semmi más
viszont azt mondják, hogy a terhesvitamin szedése jobb feltételeket biztosít a szervezetben a teherbe eséshez
Szia, sziasztok!!!
Nekem korábban is ajánlotta az orvos a terhesvitamin szedését, de minden orvos másik fajtára esküszik. Most 16 hónapos a kislányom ... mostanra terveztünk a kistesót, épp 2 napja kezdtem el szedni a korábban már "bevált" fajtát...DEEEE ... nekem a 12 hét után már csak heti 1db-ot javasolt az orvosom a korábbi terhességem idején, az az elterjedt, hogy pont ezek miatt vitaminok miatt lesznek nagyobbacskák akár 5 kg körülike a bébik. Én nem bántam meg, hogy csak heti 1-et szedtem, a kislányom a 37-ik hét közepén 2970 g-mal születet.
szia
én 5 évig szedtem fogamzásgátlót
mikor abbahagytam 2-3 hónapig vigyáztunk, mert azt akartam, hogy problémát okozzon a terhességnél, hogy nem ürült ki a szervezetemből
majd 4 hónap múlva teherbe estem és ekkor kezdtem el terhesvitamint szedni, ha előbb kezdem, lehet előbb terhes lettem volna, de annyira nem siettem
most a 34. hétben vagyok!
Sok szerencsét kívánok!!
Szia!Én év elején amikor terhes voltam csak amikor kiderült akkor kezdtem el!de sajnos elment a baba!
Most kicsivel több mint egy hónapja szedem a magzatvédő vitamint mert ugye babát szeretnénk!
(a doki ajánlotta hogy szedjem)
Az ember soha nem tudhatja hogy mikor esik teherbe szóval az hogy 1-2 hónappal előtte...
További ajánlott fórumok:
- Kell-e terhesvitamin?
- Trimeszter terhesvitamin tapasztalatok
- Te szednél terhesvitamint, ha mindent megtudsz enni?
- Melyik a legjobb terhesvitamin szerintetek?
- Gravida terhesvitamin okozhat hányingert ha reggel veszem be?
- Anyukák! Ti hogy szoktátok kiszedni a beszáradt szumatyot(taknyot) a babátok orrából?