Mik a tapasztalatok szemöldöktetoválásról? (tudásbázis)
Műköröm, műhaj, műszempilla, szilikonos száj/ mell, tetovált szemöldök, tetko ide/oda, mint egy képeskönyv, csak nem lehet becsukni (eltüntetni).... "hol is vagyok akkor én"....?
Miért nem fogadjuk el magunkat olyannak, amilyennek születtünk?
Megdícsérik a szép hajad, mondod "bocsi, póthaj", a szép szemöldököd, mondod: "tetovált, nem természetes" stb., stb., stb.
Miért nem azt hangsúlyozod ki, ami tényleg Te vagy, ami nem mű, hanem veledszületett szépség?
Ez mekkora baromság amit írtál :D
Ha sminktetoválónál csináltatod,akkor max 2 évig fog látszani a tetkó.. de nekem is minden évben vissza kell menni,mert elhalványul. Bár én szolizok is meg edzek+szauna= izzadás.. hamarabb kikopik.
Ne szedd ki teljesen a szemöldököd,mert az csunyi,ha csak egy vékony vonal tátong ott. Szálas tetoválások is vannak :) De lényegében ami neked tetszik olyan legyen,más hülye véleményét meg kakilni magasról ;)
Nézd meg a 10 évvel ezelőtti szemöldök divatot, utána a 20 évvel ezelőttit, stb. Évről-évre változhat. Ki fogsz menni a divatból.
Akkor tetováltatnék, ha kihullana és nem lenne.
Nekem évek óta van szemöldök meg szemhéjtetoválásom!
Ha leesik a varr a tetoválásról, akkor egy átlátszó vagy fehéres hártya lesz rajta, ami miatt halványnak tűnhet! De 3-4 hetesen jön elő a "végleges" szín! Nem véletlen kell ennyi időt várni a korrekciózással!
Ahh, volt barinom szeeeep iveltre tetovaltatta "hu, de meno, cekci" jeligevel. Vekony, az a csodalkozo moncsi-szeru... Majd talalkozott egy kozismert uriemberrel, kapcsolatba is elegyedtek, majd az "illeto" felhomalyositotta" hgy ez a Miki-eger stilus irto gaaaaaz...
Azota visszanovesztette...
De tetovaltasson mindenki, akar. Ez mar elore eldontott oder nem?! Fontos: szakemberhez menj:) Ha elcseszi, eveken at szivas...
Szerintem 1 titka van csak. Méghozzá az, hogy jó helyre kell menni! Biztos ismered a mondást, hogy olcsó húsnak híg a leve... :/
Nekem az alsó-felső szemhéjam és szemöldököm is tetoválva van és mind makulátlan. Olyan amilyennek elképzeltem. A szemöldököm szálazott így teljesen természetes hatású (az eredeti hiányos helyett).
Ha a forma tetszik és megbízol a kozmetikusban kérj kicsit sötétebb színt a korrekciónál. Még mindig jobb mint ha sötét lenne :)
Ha viszont egy kicsit is csalódott vagy még most keress mást mert ilyenkor lehet rajta javítani! Remélem jól sikerül a végeredmény!
További ajánlott fórumok:
- Világos szőke hajam és nagyon fehér bőröm van, ezért olyan, mintha nem lenne szemöldököm. Csináltassak szemöldöktetoválást?
- Hogyan szeded a szemöldöködet?
- Koreai szemöldök
- A szőkék miért fekete szemöldököt tetováltatnak?
- Mik a tapasztalatok a szemöldök tetoválásról? Kinek mennyire fájt? Írjátok le a tapasztalatokat!
- Szeretném kitetováltatni a szemöldőköm.Aki megcsináltatta már mik a tapasztalatok.Esetleg címet kaphatok-e.Hol csináltassam?