Szeretném kitetováltatni a szemöldőköm.Aki megcsináltatta már mik a tapasztalatok.Esetleg címet kaphatok-e.Hol csináltassam? (tudásbázis)
Sziasztok!
Én most fogok 4x-re vissza menni a szemöldök tetoválásra, mert mindig kidobja. Van erre valami ötletetek, hogy megmaradjon?
Szia!
Nekem először kozmetikai tetoválás volt 15.000 be került benne volt h kétszer üti át de ez csak kb 2-3 évig tart. Nekem egyáltalán nem fájt inkább az idővel volt gondom h 3 órát feküdtem egy helybe.
Aztán elmentem rendes tetkó szalonba ahol megcsinálta rendesen. Az első alkalom nekem sem fájt mondta h menjek vissza ha már nem varas. A második már fájt de ki lehet bírni, szerintem még nem volt rendesen begyógyulva.
De megérte. Nyugodtan csináltasd meg kevesebb vele azóta a gondom is. :)
Köszi.Kérném a címet privibe.
Remélem túlélem,mert félek egy kicsit én is a fájdalomtól.
Szia nekem a barátnőm kozmetikus és ő csinál tetoválást. Én nem próbáltam mert a fájdalom küszöböm nagyon alacsony, de priviben szívesen megadom az elérhetőségét.
Viszont akiknek csinálta azok meg vannak vele elégedve :)
További ajánlott fórumok:
- "Csak azért is megcsinálom!" ... lefogyok és életmódot váltok!
- Együtt megcsináljuk! 2010. szeptemberétől fogyózók
- Ki mikor kezdi el az otthonát karácsonyi hangulatba "öltöztetni"? Én már legszívesebben ma megcsinálnám, de lehet, hogy még korai:)
- Apasági tesztet hogyan csináltassak?
- Világos szőke hajam és nagyon fehér bőröm van, ezért olyan, mintha nem lenne szemöldököm. Csináltassak szemöldöktetoválást?
- Kinél csináltassak szemöldöktetoválást Szegeden?