Apasági tesztet hogyan csináltassak? (beszélgetős fórum)
Emberibb a viszonyunk.Ő megnyugodott és lezárhatjuk végre ezt a dolgot.
Biztos nem lesz könnyű,de igyekszünk majd.
Tegnap megjött az eredmény.Nem mailban hanem postán.
Szerencsére nem lett átverés az egész.
Szerinted áldozok erre egy fillért is a közös kasszából?
NEM!
Ezt Ő fizette egyedül.
Engem biztos,hogy nem vertek át.Neki került pénzébe.
Mindenesetre tényleg fura,hogy nincs eredmény.
:DD Baktérium??? Szerintem lehet, hogy átverték őket. :(
Cicus! Anyóska csak csináltassa meg maga azt a tesztet, ha akarja, bár ha én a helyedben lennék, biztos nem engedném (anno megtettem, most nem tenném). Egy vasat se költs rá!
Nos, van már eredmény?
Mi tart ilyen sokáig, baktérium tenyésztés?
Szia!
Szerintem az a fontos hogy Te és a Párod tudjátok hogy tiétek a gyerek,bírom az ilyen anyósokat,aztán majd később ki tudja megint mit talál ki.... de ha nagyon akarja fizesse Ő,de valami jó drága helyen csináltassátok :)nehogymár te magatoktol vedd el erre a pénzt.
Nem tudom Én se.hogy mi van.A pénzt átutalta,visszajelezték,hogy megkapták,erre semmi azóta se.Küldött egy mailt nekik,hogy mi van már?Erre visszaírták,hogy minden folyamatban van,legyen türelemmel.
Így is csak mi járhatunk!
:))) Azért mert tényleg nem a férje az apja. :DDD
Nem vágok én sehova... kapja az élettől rendesen és sejtem, miért ;)
Annyira én nem is merültem bele ennek a tanulmányozásába, mert baromira nem érdekelt engem meg a páromat sem, csak az anyja basztatta, hogy minek törődik velünk, mikor nem is az ővé a kislány. És ezt próbálta bebizonyítani.
Az már más téma, hogy nem sikerült. :)
Szóval én nem néztem utána meg semmi, csak kaptam egy papírt meg ott voltam ugye a mintavételen. Ezért tudom. :)
Ha rá volt írva, akkor úgy van!:))))
Lehet, hogy csak akkor használható fel, ha közben már elindítottál egy apaságit, és a bíróság kéri.
Nem akarok okoskodni, főleg, hogy ti megcsináltattátok, én meg csak olvastam róla!:)
Annyira nem vagyok benne a témában, nem csináltattam, de úgy rémlik, hogy ezt a 3 személyeset fel lehet használni hivatalosan, ha közben elindítod a bírósági mizériát. Csak nekem ennyit nem ért volna, nem babáról van szó, hanem apám hülye, na de mivel felnőtt vagyok, igazából nem változtatott volna semmin.
A jeligés az, amihez nem kell az illető beleegyezése, megcsinálják hajból, körömből stb, de az csak "házi használatra" jó.
Én tán 3 éve nézegettem, hogy is működik.
További ajánlott fórumok:
- Ha apasági tesztet csináltat a férjem és kiderül, hogy a mostani párom az apa, akkor kinek kell fizetni a teszt költségét?
- Hogyan vegyem rá a páromat, hogy csináltassa meg a fogát?
- Hogyan mondanád meg egy férfinek, csináltassa meg a fogait?
- Világos szőke hajam és nagyon fehér bőröm van, ezért olyan, mintha nem lenne szemöldököm. Csináltassak szemöldöktetoválást?
- Szerintetek töröljem magam a hoxáról, és csináltassak egy másikat, valami jobb névvel?
- Az apasági DNS tesztet meg lehet-e tagadni? Valaki tud ebben a témában segíteni?