Mik a tapasztalatok a gyerekorvossal kapcsolatban? (beszélgetés)
sziasztok Soproniak!
olyan gyerekorvost keresek, aki nem ad mindenre rögtön antibiotikumot, ugyanakkor kedves, nem 3 emberrel fogatja le a gyereket, és pajszerral nyitja a száját..
a következő nevekről hallottam eddig, legyszi őróluk ha tudnátok valamit: Drávai doktor, dr Csóka Pál
köszi
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem hozzátok!
Mikor érdemes/kell gyerekorvost választanod a picinek: amikor még állapotos vagy akkor kéred meg, hogy legyen a születendő babád orvosa, v közvetlenül születése után mentek el közösen az orvoshoz?Vagy majd a védőnővel együtt "kijönnek" hozzátok?
Az elsőt elküldtem, mert nem viselkedett úgy, ahogyan én azt az első vizten elvártam.
Ismerős ajánlotta a mostani orvosunkat, nagyon meg vagyok elégedve vele. Ha baj adódik, őt hajnali fél háromkor is fel lehet hívni.
vagy átviszem a kövi kis!! "városba" vagy a háziorvoshoz.
annyi a szerencsénk, hogy a háziorvos nagyon jó. a picit még nem látták a státuszokon és az ellenőrzésen kívül gyerekorvosnál. a nagyobbikat, lassan 6 éves, tán 3x.
Szia!
Nem kell fizetni,ha másik orvost választol úgy tudom.
Mi sem a körzeti gyerekorvoshoz tartozunk. Én csak azért adok néha borítékot,mert városon kívül is lakunk,és örülök ha kijön amikor szólok neki.
Amúgy elég gáz a doki,amiket írtál! Tényleg nem az a dolga,hogy kritizáljon,hanem normálisan vizsgálja meg a gyereket!
Én most készülök orvost váltani.Kicsit raplis a mostani.Állandóan engem kritizál.Miért MOST viszem oda?Most MINEK viszem oda?Azért megyek,hogy megvizsgálja,nem azért,h. engem kritizáljon.Ha el tudnám dönteni,h. nagy-e a baj,akkor lehet én is orvos lennék..Nem?
Úgy tudom bármelyik gyerekorvost választhatom,akár másik városban is..ugye?Ezért szerintetek kell neki fizetni,ha nem tartozunk a körzetébe?
Szerencsére a fiam sem fél tőle!
A rendelőben kicsit furi,mert olyan érzésem van,mintha fútószalagon mennének a vizsgálatok. Rengetegen tartoznak hozzá. Sajnos sok orvos ment nyugdíjba,kevesen maradtak a városra.
JA és sosem várta el hogy fizessek és a szóbeszéd szerint nem fogadja ela pénzt! egy tál sütit
lehet neki vinni de komolyabbat nem :) Mégha házhoz megy is :)
Sziasztok!
Amikor megszületett a kisfiam,mi nem a körzeti orvoshoz írattuk be,mert labilis volt az ottani helyzet (állandóan cserélődtek az orvosok), hanem választottunk egy másikat,akiket többen is ajánlottak. Eddig szerencsére nem történt komolyabb dolog,nem sűrűn visszük be a rendelőbe a gyereket,mert félek,hogy pluszban elkap valamit. Sajnos a gyerekrendelő nem éppen tiszta... Mivel már kb. egy hete vagyunk betegek, szinte alig eszik valamit, gondoltam megpróbálom házhoz hívni,hátha kijön. Tegnap felhívtam,mondtam,hogy kifizetem, csak jöjjön és nézze meg a gyereket. Ma ki is jött, szerencsére nem talált semmi komoly bajt, felírta a recepteket, amiket gondolt. Én hálásan odaadtam a borítékot, így megnyugodtam egy kicsit.
Már máskor is előfordult,hogy inkább adtam abban a reményben,hogy "alaposabban" megvizsgálja a gyereket. Volt amikor bejött,volt amikor nem...
Ti mennyire vagytok megelégedve a gyerekorvosotokkal? Szerintetek mennyire végzi lelkiismeretesen a munkáját?
További ajánlott fórumok:
- Milyen tapasztalatok vannak a Clostilbegyt nevű tablettával kapcsolatban?
- Mik a tapasztalatok a juharszirupos diétával kapcsolatban?
- Mik a tapasztalatok a Herbalife termékeivel kapcsolatban?
- Mik a tapasztalataitok a dr. Lenkei-féle vitaminokkal kapcsolatban?
- Mik a tapasztalatok a Mysimba szedésével kapcsolatban?
- Herbafast kapszulával kapcsolatos tapasztalatok