Miért veszünk össze, amikor iszunk, ha egyszer amikor józanok vagyunk minden ok? (beszélgetés)
Nem véletlenül mondják, hogy a részeg ember az őszinte, akkor nem tudja takargatni a valódi énét.
Következtetés: Semmi keresnivalótok együtt :)
Zsák a foltját...
Igyatok együtt!
Biztos, hogy ő is várja a közeledést és ezt nem csak te képzeled bele?
Lehet, hogy ő ráunt a folyamatos cirkuszra.
Pia nélkül nem lehet jól érezni magatok?
Látod?
Mindent tönkre tesz!
Amikor józanok vagyunk minden ok, nagy a szerelem, de ha elmegy iszogatni a barátaival, kicsit többet iszik, vagy elmegyek én a barátnőkkel és többet iszom vita van. Azon kapunk össze, hogy mindketten borzasztóan féltékenyek vagyunk, ő olyankor azzal jön, hogy én nem szeretem őt, nem foglalkozom vele, játszom vele, én meg hisztizem azon, hogy miért követ/like-olja xy képeit, miért kell neki más nők képeit like-olni, hogy mondjatja, hogy szeret, ha más nők képeire csorgatja a nyálát, törölje ki azokat a nőket, mit akar velük, ilyen meg olyan.
Józanon soha nem mondok neki ilyet, de mikor megiszom a csajokkal pár pohár bort, rögtön veszem a telefont, és leszidom őt. Ez addig fajult, hogy utolsó alkalommal annyi Jack Danielst ivott, hogy szakított velem, viszont a pia beszélt belőle, de azóta azt várja, hogy én bizonyítsam azt be, hogy szeretem; én pedig ugyanazt várom, hogy bizonyítsa be, hogy fontos vagyok, lépjen. Senki nem lép semerre, mert a másikra vár, amikor összefutunk mindketten a másik közeledését várjuk, de semmi. Egyik oldalról se történik semmi, csak nézzük a másikat, és várjuk a csodát. Érdekes ezt még folytatni, nőként vegyem én a kezembe az irányítást!
További ajánlott fórumok:
- Ugye mi jóbarátok vagyunk?
- Sok súlyfelesleggel küzdők...Nem vagyunk egyedül!!!
- Mitől vagyunk önmagunk?Kutatás..
- Megéri az állandó fogyókúra? Vagy esetleg egyszerűbb lenne elfogadni magunkat úgy ahogy vagyunk?
- Az mit jenethet, ha sűrűn azon kapjuk magunkat, hogy "ugyanolyanok" vagyunk, egyszerre történnek velünk dolgok, már nem először?
- Van olyan, amikor két emberbe vagyunk szerelmesek egyszerre, volt már ilyenben részetek?