Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Miért veszünk össze, amikor iszunk, ha egyszer amikor józanok vagyunk minden ok? fórum

Miért veszünk össze, amikor iszunk, ha egyszer amikor józanok vagyunk minden ok? (beszélgetés)

10. 848b1daa4b (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
2021. jún. 6. 20:27
Mindketten gyerekek vagytok. Tegyétek le a cumisüveget és kezdjetek egymással józanul foglalkozni.
9. globus (válaszként erre: 7. - 94a06e9696)
2021. jún. 5. 21:57
Részeg ember és gyerek megmondja az igazat.
2021. jún. 5. 21:45
Ne igyátok el a másik elől a piát! Két dudás egy kocsmában!😄
7. 94a06e9696 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
2021. jún. 5. 11:53

Nem véletlenül mondják, hogy a részeg ember az őszinte, akkor nem tudja takargatni a valódi énét.

Következtetés: Semmi keresnivalótok együtt :)

2021. jún. 5. 06:08
Te, nem is ismered Őt. Magadból indulsz ki, mert nem akarsz szakítani az alkohollal, és a barátnőiddel, akik nem szeretnek tisztán. Miért csak itt, a nem barátaid közt vallod meg az igazat? Ezt neki is bevallottad? Félsz neki hinni, az eddigi jól bevált formációid helyett. Ő visszafogad, Te meg elmenekülsz, és ráfogod a gyengeséged. Lehet hogy csak azért iszik, hogy megértsen. A "senki kedvéért nem változok" duma, csak egy ócska Jack Daniels reklámszöveg. Fogyna ennyire az alkohol, ha azzal reklámoznák, hogy csak inni szabad őket, nem hinni bennük? Csődbe menne a függőséget okozó szerek piaca. A "tudatmódosítók" bélyeggel, a jótékony hatásukat veszik el, a profit miatt. Már ha egyáltalán van nekik. Ki tudja, már miket tesznek bele a profit miatt. Változott érted? Te változtál érte? Mire vársz valójában? Kire vársz valójában?
2021. jún. 5. 00:05

Zsák a foltját...

Igyatok együtt!

4. Charlize (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
2021. jún. 4. 23:33

Biztos, hogy ő is várja a közeledést és ezt nem csak te képzeled bele?

Lehet, hogy ő ráunt a folyamatos cirkuszra.

3. 9b10f3d7ff (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
2021. jún. 4. 22:11
Kérdésedre, kérdést teszek fel. Ha tudjátok, hogy az alkohol mit vált ki belőletek, akkor miért éri meg inni bármelyikőtöknek?
2. 8d00a82c06 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
2021. jún. 4. 22:06

Pia nélkül nem lehet jól érezni magatok?

Látod?

Mindent tönkre tesz!

2021. jún. 4. 22:03

Amikor józanok vagyunk minden ok, nagy a szerelem, de ha elmegy iszogatni a barátaival, kicsit többet iszik, vagy elmegyek én a barátnőkkel és többet iszom vita van. Azon kapunk össze, hogy mindketten borzasztóan féltékenyek vagyunk, ő olyankor azzal jön, hogy én nem szeretem őt, nem foglalkozom vele, játszom vele, én meg hisztizem azon, hogy miért követ/like-olja xy képeit, miért kell neki más nők képeit like-olni, hogy mondjatja, hogy szeret, ha más nők képeire csorgatja a nyálát, törölje ki azokat a nőket, mit akar velük, ilyen meg olyan.

Józanon soha nem mondok neki ilyet, de mikor megiszom a csajokkal pár pohár bort, rögtön veszem a telefont, és leszidom őt. Ez addig fajult, hogy utolsó alkalommal annyi Jack Danielst ivott, hogy szakított velem, viszont a pia beszélt belőle, de azóta azt várja, hogy én bizonyítsam azt be, hogy szeretem; én pedig ugyanazt várom, hogy bizonyítsa be, hogy fontos vagyok, lépjen. Senki nem lép semerre, mert a másikra vár, amikor összefutunk mindketten a másik közeledését várjuk, de semmi. Egyik oldalról se történik semmi, csak nézzük a másikat, és várjuk a csodát. Érdekes ezt még folytatni, nőként vegyem én a kezembe az irányítást!

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook