Mitől vagyunk önmagunk?Kutatás.. (beszélgetős fórum)
Szerintem attól a számtalan élménytől, tapasztalattól leszünk önálló személyiségek, amiket átélünk, illetve ahogyan ezekre reagálunk.A fontos, hogy ezt a személyiséget ne akarjuk megváltoztatni, mert senki se tökéletes és aki az, az meg unalmas és kiszámítható egy idő után!A nőknek titokzatosnak és szeszélyesnek kell lenniük.
Soha semmilyen körülmény között nem szabad feladnunk elveinket és elvárásainkat!Ettől leszönk önmagunk.
pár kocka sör után elég jól állunk :D :D :D
ha azt az egyetértést érzékelnéd a parlamentbe ... már ez az ország nem itt tartana :D :D
na jó csak vicceltem. :D
a dokim már fel írhatna egy 23 - 27 év körüli csajt (170 - 175Centi 55 - 65 kiló :$ 80-85B fekete haj zöld szem :D-egy ilyes valaki igen csak "kezelésbe vehetne") nem venném rossz néven. :D na most jól elhülyültem a dolgon, de a lényeg szerintem csak a gerinces kapcsolatok. Ezért van kevés "barátom, ismerősöm, haverom" hát a természetem is Segédkezik ezeknek a szűrésében.
De hát inkább ez mint a hátulról mellbe való meglepetések. Az a baj, minél több ember van egy valaki közelében, attól jobban kifordul önmagából, és kapja a hazugságot, álszentségeket meg a többi patkány szemét dolgot...erre sajnos kevesen éreznek rá. És szerintem ez lenne a legalapvetőbb dolog az egész világon, hogy emberséges kapcsolatokban legyünk minden hol, és minden hogy.
jajj szegény én :D
tudod mit?
akkor hagyom magam...TALÁLJ EL :$ :D
nem az a kérdés hogy kinek lesz jobb. :D de néha fel tudom kapni az agy vizet ha drága Barátaim "idiótát" játszanak és nem értik meg mit merre hogyan. :) na akkor néha túl hergelem magam. :D de egész jól bírom már kezelni :D
"nem alakulok én már sehogy sem. nekem így jó, hisz így van bennem remény. Kemény legény vagyok a gáton, van-e nálam jobb arc kerek e világon? :D"
Rögtönözve énke :D
Úgy is mondhatnám, hogy alakulsz ..... bár korai még a remény .... :oDDDDDDDDDD
Ilyen belépőt biztos díjaznak majd! :oDDDDDD
Legalább erre jó :D csak már néha uncsi az észt osztani kezdek bele fáradni de az a baj hogy ez a génjeimbe van. és nem tom befogni a szám:D
Előbb utóbb ez meg az állásomba fog kerülni. de nem baj :D majd legközelebb elmondom az interjún kurva nagy a pofám, és öreg vagyok már bohócnak.
hű :D pedig ha ismernél.
Egykét barát miatt már marcangoltam magam. az ő hülyeségük nálam jött ki. :DD
há istenem, meg esik az ilyen :)
de a legtöbben nem tanulnak
szinte egyesek sportot űznek a rossz döntés hozatalból :D
Nem ,nem az a baj ,hogy rosszul dönt,a baj az,hogy utólag minősíti rossznak,sőt ,sokszor hárítja a döntés felelősségét,mintha nem is rajta múlt volna az ,amiben most él.
Pedig nincs rossz döntés,mert minden napban dönthetünk máshogy is ,hisz valamit tanulnunk kellett abból amit előidéztünk,nem?:))
Ezért kell mindig jól dönteni. :P :D
De sajna a többség rosszul dönt és utána meg sírdogálnak is. :D
Nincs jó vagy rossz döntés ,csak döntések vannak:))
(kung-fu panda:D)
...és valóban így van.A döntéseket nem lehet leellenőrizni,mert nincs olyan ,hogy "mi lett volna ha"....
De van amikor nekik nem jó.... és mégis úgy döntenek. :P
Ettől van az hogy nem is dönt, hanem inkább sodródik, vegetál.mások döntenek helyette ő meg ugrik mint a palótapincsi. De hát kellenek is a bólogató jancsikák is :D de miért ilyen a többség?
:P
Rossz válasz.
Szerintem az életben nincs olyan dolog amit KELL lenyelni,max,olyan helyzet van ,amit elfogadni muszáj,mert egyenlőre nincs más lehetőség,minden nemű negatív felhang nélkül.
Ez nem gyávaság,nem megadás ,nem lenyelés,egyszerű elfogadás.Nagy különbség.
Szabad nem szabad?Miről beszélsz?
Az emberek döntenek,helyzettől függően,így vagy úgy,ahogy épp nekik jó.
További ajánlott fórumok:
- Filozófiai gondolatok az Életről, önmagunkról.
- Önbizalomhiány fejlesztése avagy hogyan segíthetünk önmagunkon?
- Újra gőzerővel hajrázunk! Ki tart velem? Egy új csinos, szép alakért és szeretni való önmagunkért!
- Hozzuk ki magunkból a zsírpárnák mögé elbújt igazi NŐT!A terv:Legyőzni Önmagunkat!VÉGLEG!
- Szerinted lehetséges a pánik betegséget önmagunkkal lerendezni?
- Találkozás önmagunkkal