Hozzuk ki magunkból a zsírpárnák mögé elbújt igazi NŐT!A terv:Legyőzni Önmagunkat!VÉGLEG! (beszélgetés)
Igen ez valóban érdekes!
de sokfélék vagyunk, és mindenkinek máshogyan reagál a szervezete az ujra!
Remélem a mienk centikben és a mérleg bá is hálás lesz!
A tegnapi napot sikerrel zártam!:))
Még nem mérek!
Nem szeretnék csalódni!!
Ti milyen diétát csináltoK?
Szép napot Mindenkinek!!!
Eldöntöttem..jobban figyelek magamra és nem eszem össze vissza!!
Visszaszeretném nyerni azt az alakot amire régóta vágyom!!!
nem, tuti nem normális. viszont az már egy jó kiindulási alap lehet a javulás fel, hogy tudjuk magunkról, hogy ez nem jó. tehát változtathatunk rajta. ha akarunk, meg ha van elég erőnk ehhez.
olyan érdekes, mert sokszor nem is érzem, hogy mennit falok fel egyszerre, mert az én bendőm szerintem elég sokat befogad (és ugyebár látom a tévében egy műsorban a gyomorszűkítő műtéteket, és az utána bekövetkező csodálatos változásokat). nem mernék vállalkozni ilyen műtétre soha az életben, és jól tudom, hogy ennek is az a lényege, hogy mivel a labda méretű gyomrot leszűkítik tojás méretűre, kevesebb ételt tud a páciens bevinni, de ha netán többet akarna bevinni, rosszul lesz, tehát mindenképpen kis adagokat tud csak megenni, és ezáltal fogy le. így kéne nekünk is talán. mármint műtét nélkül, tizedannyi adagokkal.
Most mennem kell!
Szép estét neked!
nem tudom, nem igazán érzem ezt sajnos, és ha egy-két napig mondjuk a kelleténél többet eszem, akkor máris feszül rajtam minden, hiába a biciklizés :(
meg szerintem ennyi sport sajnos valószínűleg édeskevés, bár viszonylag messze van a munkahely
Én meg közel 20 kilóval vagyok nehezebb..olyan szánalmas..
sokszor érzem h ez már nem jo neki igy, de ő mindig bizonygatja h szeret, imád, de nem mindig hiszem el...
Mennyi idős vagy??
No igen..nekem is ilyenen kattog már az agyam!!Miota vagytok együtt??
Mikor a párom megismertem 78 kg voltam!!
mit nem adnék ha most annyi lehetnék!!!
A torna fontos.
Én is lusta vagyok.kerékpározni viszont szeretek.
Én nem szeretnék nagyon vékony lenni, csak a régi alakomat szeretném, azt miko a pátom megismert!!!
Van párotok??
tényleg? és mit csinálsz? úgy értem, mit tervezel, hogy ez ne így legyen? sejtem, hogy neked is fenék, comb, kar, mellek, és mivel ilye3n alacsonyak vagyunk, ez a sok felesleg szerintem duplán látszik
mit csináljunk? :(
Sziasztok!
Nemvolt időm jönni pedig én indítottam a fórumot
örülök h többen lettünk!:))
Szia!
Hogy fogytál le milyen segítséggel???
én amúgy 157 centi vagyok, és 84 kiló :(
rettenetes... :(
További ajánlott fórumok:
- Életünk legjobb formáját kihozni magunkból!
- Írjuk ki magunkból őszintén, rokonaink, barátaink, ismerőseink számunkra nem elfogadott viselkedési szokásaikat?!Ki és miért idegesít, minke
- Hogyan hozzuk ki magunkból a legjobbat?
- Széles, zsírpárnás csípőre mi a legjobb megoldás?
- Elfogadni önmagunkat
- Legyőzni önmagunkat