Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Elfogadni önmagunkat fórum

Elfogadni önmagunkat (beszélgetés)

13. vigyefene (válaszként erre: 12. - Kicsitzizi83)
2022. ápr. 10. 20:36
Rakd rendbe magad. Kicsit kivétel nélkül mindenki zizi. Pl. én is. Éltessen az, hogy vannak tőled sokkal zizibbek. Igen, itt is....
2022. ápr. 10. 20:31
Köszönöm szépen mindenkinek a segítséget és a hozzászólásokat.Igyekszem helyre rakni magam.
11. 37e1ff8723 (válaszként erre: 1. - Kicsitzizi83)
2022. ápr. 10. 19:27
Nem voltam ilyen helyzetben, de van egy ötletem. Készült rólad fotó a fogyásod óta? Ha nem, akkor itt az ideje. Készítsetek minél többet, és nézegesd őket. Idővel hozzászoksz a látványhoz. (Ha hülyeséget írtam, hagyd figyelmen kívül. 🙃)
10. krisztikrisz (válaszként erre: 1. - Kicsitzizi83)
2022. ápr. 10. 19:20
Lelki gondod van. Nekem is volt ilyen nagyon régen. Ahogy kezdtem lelkileg helyrejönni, szépen fokozatosan helyreállt a testképem. Magadat látok kövérnek, de nem vagy az, itt a gond. Lehet hogy tényleg az önelfogadásra kéne gyúrni.
9. Sütikee (válaszként erre: 7. - Kicsitzizi83)
2022. ápr. 10. 19:16
Ezt kell a fejedben rendbe tenni, hogy nem vagy kövér. De ehhez idő kell. Közben képzeld el magad vékonyan (amilyen valójában tényleg vagy), és mond magadnak hogy "szép vagyok, jó az alakom".
8. globus (válaszként erre: 1. - Kicsitzizi83)
2022. ápr. 10. 18:53

Adj magadnak időt.

Feltételezem, hogy tovább voltál túlsúlyos, mint amennyi idő alatt lefogytál. Beszéltem egy hasonló cipőben járó férfivel, ugyanilyen problémája volt, őt kb 3 éve műtötték. Fejben még sokáig kövérnek érezte magát...

Egyébként létezik ennek ellenkezője is. Ha valaki ropi volt, elhízik, de vékonynak hiszi magát.

7. Kicsitzizi83 (válaszként erre: 5. - Sütikee)
2022. ápr. 10. 18:35
Az a baj,hogy mivel én kövérnek érzem magam,ezért úgy gondolom hogy mások is annak látnak
6. Kicsitzizi83 (válaszként erre: 4. - Sütikee)
2022. ápr. 10. 18:33
Szia.Igen emlékszem rád.Köszönöm,hogy írtál és köszönöm a tanácsokat is.
5. Sütikee (válaszként erre: 1. - Kicsitzizi83)
2022. ápr. 10. 18:12

Még annyit, hogy ha a plasztikai műtét meglesz, ami úgy tudom, ingyenes, utána még jobban fogod érezni magad a bőrödben.

Lásd magad, mondogasd, hogy szép vagy, hiszen a körülötted élő emberek is így látnak téged!

4. Sütikee (válaszként erre: 1. - Kicsitzizi83)
2022. ápr. 10. 18:08

Szia! Mi már "találkoztunk" itt 😊

Azt tudom mondani, hogy idő kell hozzá, hogy a teljes valódban lásd magad, hiszen eddig más volt a helyzet. Szerintem számodra hihetetlen ez a változás, ezért érzed magad "kövérnek". Talán azt tanácsolnám, hogy többször nézd meg a változást a tükörben, és hidd el, hogy ez te vagy. Én biztos elmennék shoppingolni, és felpróbálni új ruhákat, kicsit talán stílust is váltanék, nőiesebb, merészebb ruhákat vennék fel. Persze olyant, amiben jól és komfortosan érzed magad.

Tavaly nyáron magamhoz képest én is "túlsúlyos" voltam, sosem voltam annyi, amennyi tavaly nyáron (csak terhesség vége felé), és nem éreztem jól magam. Nekem is ilyen műtétem volt, igaz gyomorbetegség miatt, de leadtam néhány kilót, és sokkal jobban érzem magam.

2022. ápr. 10. 18:07
Szerencsés vagy.Grarulálok a hozzá állasodhoz.
2022. ápr. 10. 17:45

Nem volt ilyen műtétem és sosem volt, hogy ennyit fogytam volna, azaz nem tudom, hogy miről beszélsz, de az biztos, hogy amikor belenézek a tükörbe, mindig csak annyit gondolok, hogy: még mindig egész jól nézek ki:D

És ez független a súlyomtól, ami jellemzően normál kategória, azaz jelenleg 65 kg vagyok és teljesen elégedett magammal;)

Nem tudom, hogy mi a titok, mert bár látom magamon, hogy ez vastag, ez kicsi, stb., de az összképpel elégedett vagyok.

2022. ápr. 10. 17:39
Sziasztok.Gyomorszűkítő műtét után fogytam 52kg-ot.Tudom,hogy vékony vagyok,de még mindig kövérnek érzem magam.Ti, hogy tudjátok kezelni ezt a változást?Hátha van valaki akivel egy cipőben járunk.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook