Miért variálok állandóan a hajszínemmel? (beszélgetés)
Keresed önmagad, változatosságra vágysz.
Én néha látok jó hajszíneket és elgondolkodom, hogy "de jó lenne ilyesmi". Csak hát igen... Sötétre festeni 1 alkalom, világosítani meg nagy macera.
De én most örülök, hogy világosodik, pont ma dicsérték meg hogy jól áll és sokkal jobban is érzem magam jelenleg.
Szóval maradok ennél :D
Túl sok időd és pénzed van ilyenekkel foglalkozni :)
Ez csak tipp, nem tudhatom, és megbántani sem akarlak. De legtöbbször olyanok szoktak ilyen "problémákat" találni, akiknek nincs igazi, mert akkor az kötné le a gondolataikat, és azon agyalnának.
szerintem változatosságra vágysz és ezt a "hajadon éled ki":)
szerintem próbáld ezt az életed más területein megvalósítani,akár munka,akár új hobbik kipróbálása,stb stb.....lehet kicsit furán hangzik,hisz itt csak a hajadról van szó,de előfordul hogy ez kicsit "mélyebbröl jön",és nem csak egyszerű frizuraváltásra vágysz,hanem valami másra...
a hajaddal kapcsban:a kísérletezgetés az nem rossz,hisz majd megtalálod azt a hajszint/stílust amivel jol érzed magad meg ami neked igazán jól áll,de a sok festegetés nyilván hosszú távon ártalmas,semmiképp ne folytasd szerintem.
valószínűleg tetszik neked a sötét haj, de már megszoktad a szőkét, és magadon idegennek érzed. talán várhatnál pár hetet, hogy megszokod-e vagy sem, és ha nem, akkor maradj szőke :)
mert így azért hamar tönkrevághatod
Én biztos nem :D
12 éve feketére festem a hajam, eredetileg szőkés-barna. Ha már öreg leszek a feketéhez, választok majd valami fiatalosabb színt. Ennyi :D
Nem tudom megmondani,hogy mit,miért csinálsz!
Ha te nem tudod,akkor én honnan tudjam?
Még ha ismernélek.
Sokszor esteb abba a csapdába, hogy világos hajam sötétre festettem mert "váltani" akartam, nagyon tetszett, majd festés után hú de jó...eltelt 1 hét és jesszus azonnal le kell szedetni róla.
Persze ennek eredményeképp, hol szőke , hol sötétbarna a hajam, de a lényeg, hogy sötétre festeni egy alkalom, világositani rajta száz :) Legutóbb ősszel kapott el a hév, és sötét lett amit fent iertak alapján meg is bántam. Mostanra szőke, de most pár hete megint agyalok....
Meg kellene állapodjak de nem tudok.
Más is van igy ezzel???
További ajánlott fórumok:
- Szerintetek, miért néz egy férfi egy nőt állandóan, ha nem szólítja meg?
- Miért "jó" az ha valaki állandóan törölteti magát?
- Miért van Vujity Tvrtko fején állandóan sapka?
- A falusi emberek nagy része miért foglalkozik állandóan másokkal?
- Miért agyalnak a nők állandóan? (tisztelet a szerencsés kivételeknek) És miért nem agyalnak a férfiak?
- Miért fagy le állandóan a Hoxa? Nálatok is problém ez?