Miért fagy le állandóan a Hoxa? Nálatok is problém ez? (tudásbázis)
Nekem ma egy jó hosszú naplóbejegyzésem lett oda :(
Utána egy ideig be sem jött a honlap.
Előfordul néha,de akkor operára váltok és müködik.
Hogy miért?? Nem tudom.
Nálam is előfordult már,hogy egy egész délután nem tudtam belépni.Más oldalakkal semmi problémám nem volt akkor,tehát nem a netemmel volt a gond.
Ez csak egyszer fordult elő,azóta nem:)
nekem olyan 18:00 környékén pár percre totál beáll az oldal. pár percig.
napközben néha belassul, de egy frissítés általában segít
Nekem elég szuper gépem van, a szolgáltatom is jó, de mégis kín szenvedés, ha ide fel akarok lépni, nagyon lassú, és ha be is tölti, sokszor azonnal lefagy! Indíthatom újra, de utána már meg sem kísérlem, hogy ide belépjek! :-(
Itt az oldallal lehet valami probléma, valószínű nagyon kicsi a szerverük a taglétszámhoz képest! Máshol még nem tapasztaltam, pillanatok alatt bármi bejön.
Fokozhatatlan....♥
Viszont - nem akarom elkiabálni - most két napja nem fagyott le.....
♥♥ !
Megpróbálom fokozni az aranyosságomat!
Nekem volt két tönkrement winchesterem. Itt a fórumon akadtam rá "neger" nevű fórumtársra akinek elküldtem őket, ő pedig, ha nem is az egészet, de sok mindent meg tudott menteni róla. Ingyen! (Egy sörre valót azért küldtem neki.) Ezt csak azért mondom, mert ő tényleg profi, kérdezd meg őt! A válasszal a többiek is jól járhatnak.
Az adatlapja:
(Persze egy helybéli számítógépes gurut is megkérdezhetsz, mert úgy látom mi itt nem igazán tudunk rájönni.)
További ajánlott fórumok:
- Vékony, vagy átlagos testalkatú lányok! Zavar titeket, hogy állandóan anorexiásnak neveznek?
- Nálatok volt már probléma visszaáramló szén-monoxid miatt?
- Nálatok sem kapcsolódik most a Skype vagy a gépemen lehet a probléma?
- Hord valaki kompressziós harisnyát állandóan, nyirok és visszér probléma miatt?
- A Firefox ma állandóan összeomlik. Mi lehet a probléma?
- T-home előfizetők. Nálatok minden rendben? Nálunk nincs Rtl klub és M1. Van még valaki ilyen problémával?