A falusi emberek nagy része miért foglalkozik állandóan másokkal? (beszélgetés)
Így igaz! Gyakran itt vagyok, és te gyakran belém állsz nem sajnálva erre a saját idődet mint most sem.😀
"Mindjárt ültetem az erkélyládákba a muskátlikat, és főzök.😉😘" -Erre gondoltam. Ugyanis ha van feladatom, a fórum igen hátra kerül a sorban. A fórum megvár. Neked meg további derűs napot!😉
"Elfecsérlem a drága időt". " A témára szánt időm elfogyott"
De azért itt vagy.
Itt az a szokás ha valaki elutazik jelzi ezt a környezetében és a szomszédok figyelik a házat. Én kulcsot is kapok. Van hogy itthon hagyott állatokat kell etetni, van aki amiatt aggódik hogy akkor lesz csőtörése mikor nincs otthon. :) Én nem adok kulcsot senkinek, de tudja 2 család is hol van kint elhelyezve lakáskulcs.
Foglalkozunk egymással de nem kibeszélés szinten hanem a törődés szintjén.
Tapasztaltam, hogyne, eléggé általános jelenség ez.
Van jó oldala is: jobban figyelnek egymásra az emberek.
Hogy ez "bubkóság" volna? Nem hiszem, bár lehet, hogy ilyen is van.
Rendben. Megértem hogy mindenkit egy kalap alá veszel, én is oda tartozok természetesen aki tudatlanságában ítélkezik és buta, de konkrétumot nem tudnál mondani mert soha nem írtam ítélkezve senkiről és nem degradálok senkit még a rasszokat sem, max a szomszédomról írtam aki évekig keserítette az életemet és mióta elvitte őt az ördög, sokkal jobb hely lett az utca.😀
Mikor beszélgettem veled eszembe nem jutott hogy érdekeljen a származásod. Ugyanis nem az érdekelt hanem a társaság amit személyedben kaptam egy kis időre, amit köszönök.
Ámen!
Hát nem tudom. Én egy kis lélekszámú faluban élek. Nem érzem magam primitívnek, a környezetemben élők is kultúrált, intelligens és tanult emberek. Ha pedig valaki a fiamra mondaná hogy primitív csak mosolyognék rajta és azt gondolnám, ő fogalomzavarban van és megkérdezném szerinte milyen ember a nem primitív? :)
Azok foglakoznak mások életével, akiknek e nélkül üres lenne a sajátjuk. Na ők, valóban primitívek lakhelytől függetlenül. 😉😘
Remélem a nick-nevedet nem azért írtad "Józsibirkának, mert birkának neveztem a falusi pletykás asszonyokat!
Nem szántam sértésnek feléd.
Így van! Pedig épp ezeknek az agyatlanoknak csinálják a hülye sorozatokat!
Juj, ez nagyon durva volt! :(
További ajánlott fórumok:
- Miért foglalkoznak az emberek mindig másokkal?
- Mit szóltok hozzá, hogy állandóan zaklatják az embereket a telefonálgatással, hogy hány éves, volt-e már üdülni stb.
- Mit tegyek, hogy állandóan ne a negativ gondolatok foglalkoztassanak?
- Miért azok az emberek foglalkoznak más öltözékével, akik nem annyira stílusos,divatosak?
- Melyek azok a témák, amelyek mindig foglalkoztatják az embereket? Ötleteket várok!
- Tudnátok olyan pszichiátert, aki identitászavaros/személyiségzavaros emberekkel foglalkozik?