Főoldal » Fórumok » Egyéb témák » A falusi emberek nagy része miért foglalkozik állandóan másokkal? fórum

A falusi emberek nagy része miért foglalkozik állandóan másokkal? (beszélgetés)

1 2 3 4
118. birebora (válaszként erre: 116. - Srcrss)
ma 07:07
Megértelek.
117. libikóka (válaszként erre: 116. - Srcrss)
tegnap 07:25
Lassan, szépen engedd el.🤗
116. srcrss (válaszként erre: 111. - Birebora)
tegnap 05:36
Abban egyetértünk, hogy mindenhol vannak egyszerű, és művelt emberek is. Éltem több helyen, Magyarországon, külföldön, nagyvárosban, kisvárosban, és falun nagyimmal rövidebb ideig, mert nem bírtam elviselni, hogy nagyszájúak, tapintatlanok, minden érdekli őket, leskelődnek, pletykálnak stb. De ez kisebb városokra is igaz, csak talán nem olyan mértékben. Tudom, mert egy kisvárosban születtem. Lehet, hogy erős kifejezés a "primitív", de most kijött belőlem, mert még mindig a bögyömben vannak.
115. 55Judit (válaszként erre: 114. - Asztanaviszta)
tegnapelőtt 17:22

Így igaz! Gyakran itt vagyok, és te gyakran belém állsz nem sajnálva erre a saját idődet mint most sem.😀

"Mindjárt ültetem az erkélyládákba a muskátlikat, és főzök.😉😘" -Erre gondoltam. Ugyanis ha van feladatom, a fórum igen hátra kerül a sorban. A fórum megvár. Neked meg további derűs napot!😉

114. asztanaviszta (válaszként erre: 108. - 55Judit)
tegnapelőtt 17:17

"Elfecsérlem a drága időt". " A témára szánt időm elfogyott"

De azért itt vagy.

113. 55Judit (válaszként erre: 112. - Csemár)
tegnapelőtt 15:32

Itt az a szokás ha valaki elutazik jelzi ezt a környezetében és a szomszédok figyelik a házat. Én kulcsot is kapok. Van hogy itthon hagyott állatokat kell etetni, van aki amiatt aggódik hogy akkor lesz csőtörése mikor nincs otthon. :) Én nem adok kulcsot senkinek, de tudja 2 család is hol van kint elhelyezve lakáskulcs.

Foglalkozunk egymással de nem kibeszélés szinten hanem a törődés szintjén.

112. csemár (válaszként erre: 1. - Cae1442d98)
tegnapelőtt 15:20

Tapasztaltam, hogyne, eléggé általános jelenség ez.

Van jó oldala is: jobban figyelnek egymásra az emberek.

Hogy ez "bubkóság" volna? Nem hiszem, bár lehet, hogy ilyen is van.

111. birebora (válaszként erre: 99. - Srcrss)
tegnapelőtt 14:51
Ezt igy egy kicsit erősnek tartom. Mindenhol város, falu, belföld, külföld vannak egyszerűbb emberek és vannak művelt, intelligensek is. Sőt a diplomások között is vannak bunkók. Beszélgettem én 8 általános végzettségűvel is akivel öröm volt kommunikálni.
110. birebora (válaszként erre: 109. - Srcrss)
tegnapelőtt 14:44
Én kedvellek, ne húzz el:)
109. srcrss (válaszként erre: 108. - 55Judit)
tegnapelőtt 11:04
Megírhatom privátban, de lehet, hogy felesleges, mert letagadod, és "tiszta a lelkiismereted" akkor is, ha ott van a hozzászólásaid között. Igazad van, hagyjuk. Én vagyok a hülye, hogy nem húzok el innen örökre, pedig többször bebizonyosodott, hogy nem szeretik itt a fajtámat. De engem kedvelnek, mert nem tudják, hogy mi a szitu. 😄 Ha tudták volna, első perctől utáltak volna, mint a szart. Ebből is látszik, hogy milyen előítéletesek. Mindegy... Szép napot!
108. 55Judit (válaszként erre: 107. - Srcrss)
tegnapelőtt 10:26
Annak örülök hogy konkrétumot nem tudsz írni. Tiszta a lekiismeretem. De ezt nem szeretném tovább görgetni mert elfecsérlem a drága időt. Mindjárt ültetem az erkélyládákba a muskátlikat, és főzök.😉😘
107. srcrss (válaszként erre: 106. - 55Judit)
tegnapelőtt 10:14
Nem veszek mindenkit egy kalap alá, csak azokat, akik degradáltak anélkül, hogy tudnák. Te is írtál olyat, de nem haragudtam érte. 😄
106. 55Judit (válaszként erre: 105. - Srcrss)
tegnapelőtt 10:04

Rendben. Megértem hogy mindenkit egy kalap alá veszel, én is oda tartozok természetesen aki tudatlanságában ítélkezik és buta, de konkrétumot nem tudnál mondani mert soha nem írtam ítélkezve senkiről és nem degradálok senkit még a rasszokat sem, max a szomszédomról írtam aki évekig keserítette az életemet és mióta elvitte őt az ördög, sokkal jobb hely lett az utca.😀

Mikor beszélgettem veled eszembe nem jutott hogy érdekeljen a származásod. Ugyanis nem az érdekelt hanem a társaság amit személyedben kaptam egy kis időre, amit köszönök.

Ámen!

105. srcrss (válaszként erre: 104. - 55Judit)
tegnapelőtt 09:27
Maradjunk annyiban, hogy mindketten diszkriminálunk a magunk módján, mint sokan mások itt a Hoxán. Én sem szoktam vitatkozni, amikor olyat olvasok, amit (származásomat tekintve) magamra vehetnék. Tudomásul veszem, hogy a rossz tapasztalat mondatja veletek, vagy néha még az sem, csak a tudatlanság.
104. 55Judit (válaszként erre: 103. - Srcrss)
tegnapelőtt 09:06
Rendben. Tapasztalattal nem vitatkozok. Köszönöm.
103. srcrss (válaszként erre: 102. - 55Judit)
tegnapelőtt 09:02
Tapasztalat.
102. 55Judit (válaszként erre: 101. - Srcrss)
tegnapelőtt 09:02
Igen. Erről írtam. Az viszont erős kifejezés hogy a falusiak primitívebbek. Van erről felmérés, Vagy honnan veszed? Én csak azt mondom van köztük.
101. srcrss (válaszként erre: 100. - 55Judit)
tegnapelőtt 08:50
Érdekes, hogy most ezt írod, mert tőled olyat is olvastam, hogy azért nem jársz közösségbe, mert nincs értelmes témájuk, csak pletykálnak. 😉 Mindenhol élnek primitívek. Akinek nem inge, ne vegye magára.
100. 55Judit (válaszként erre: 99. - Srcrss)
tegnapelőtt 08:41

Hát nem tudom. Én egy kis lélekszámú faluban élek. Nem érzem magam primitívnek, a környezetemben élők is kultúrált, intelligens és tanult emberek. Ha pedig valaki a fiamra mondaná hogy primitív csak mosolyognék rajta és azt gondolnám, ő fogalomzavarban van és megkérdezném szerinte milyen ember a nem primitív? :)

Azok foglakoznak mások életével, akiknek e nélkül üres lenne a sajátjuk. Na ők, valóban primitívek lakhelytől függetlenül. 😉😘

99. srcrss
tegnapelőtt 08:28
Nem csak a falusiak foglalkoznak, de rájuk sokkal jellemzőbb, mert primitívebbek.
tegnapelőtt 08:24
mert unatkoznak es a pleti elteti oket.
97. globus
ápr. 29. 13:24
Nem vettem észre ilyesmit. Inkább ott is elszigetelődést látni, bebújnak a vackukba és tv-t néznek..új lakókról több év alatt még a nevük sem derül ki.
ápr. 29. 13:15
Mindenhol megy a pletyi és kavarás.
ápr. 16. 10:04
en mindigis nagy varosokban eltem,de sosem volt ilyen gondom!
2021. jan. 21. 18:25
Városiak, munkahelyi közösségek sem különbek. Talán annyit a fausiak mellett, hogy annyira eszmételetlenül nem irigyek és gonoszok, mint a városi pletykások, csak a vélt vagy valós tényeken rágódnak..
93. 04a69e9d5f (válaszként erre: 61. - Cae1442d98)
2021. jan. 21. 14:59
Te, jó ég! Milyen emberek vannak. ..."mindjárt meg fog halni"... ez borzasztó.
92. 04a69e9d5f (válaszként erre: 91. - 2f9443a416)
2021. jan. 21. 14:54

Remélem a nick-nevedet nem azért írtad "Józsibirkának, mert birkának neveztem a falusi pletykás asszonyokat!

Nem szántam sértésnek feléd.

2021. jan. 21. 14:43
Én falusi vagyok és minden rendben van, Úgy ahogy!
90. 04a69e9d5f (válaszként erre: 88. - Globus)
2021. jan. 21. 14:42

Így van! Pedig épp ezeknek az agyatlanoknak csinálják a hülye sorozatokat!

Juj, ez nagyon durva volt! :(

89. 04a69e9d5f (válaszként erre: 84. - Libikóka)
2021. jan. 21. 14:41
Na, ezért nem hiszek a "keresztény embernek", aki csúszik mászik a templomban, utána meg traccsparti, ahogyan írtad! :D
1 2 3 4

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.