Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Miért van az mindig, hogy nem éreznek vonzalmat, kémiát irántam a nők? fórum

Miért van az mindig, hogy nem éreznek vonzalmat, kémiát irántam a nők? (tudásbázis kérdés)

15. 69fcad429e (válaszként erre: 4. - Ágio8405)
2023. júl. 27. 19:10

Az egyik - nem vérszerinti - rokonom is pont ilyen. Amikor lefogyott, külsőre még jól is nézett ki de szegény elég félénk típus, pláne a nőkkel szemben.

Kicsit fiatalabb mint a FI, és még mindig egyedül van (bár ebben a lelkiterror-mester anyja is szerepet játszik szerintem) Szóval nem túl markáns egyéniség, most ráadásul megint meghízott :( Kár érte, mert arany szíve van és rajong a gyerekekért.

14. Főnix3 (válaszként erre: 10. - Fórumnyitó (anonim))
2023. júl. 27. 18:16
Miért?
13. pteri (válaszként erre: 12. - Globus)
2023. júl. 27. 18:11
Ezek kicsit segítenek, hogy jobb kinézetű legyen az ember, de a kémiának nem. Tapasztalat.Sajnos.
12. globus (válaszként erre: 10. - Fórumnyitó (anonim))
2023. júl. 27. 16:11

Külsőre gondolsz?

Van, amin nem tudsz változtatni, de sok apróságon igen. Figyelj oda a jelzésekre. Ha valaki azt mondja, hogy jól áll a kék, jegyezd meg. Vagy vágass más frizurát, vegyél pár új ruhát. Olyan nincs, hogy ne lehetne javítani.

11. pteri (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
2023. júl. 27. 15:52
Ezen hiába rágódsz. Ez olyan velünkszületett adottság. Vagy vonzónak érez a másik nem, vagy kevésbé. Nem is sokat tudunk változtatni rajta. Meg kell várni, míg eljön az az ember, aki pont téged tart vonzónak. Állítólag mindenkinek meg van a párja valahol.
10. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 7. - Amaunet)
2023. júl. 24. 10:57
Nagyon nem tartanám magamat vonzónak..
9. timycat (válaszként erre: 8. - Timycat)
2023. júl. 22. 21:46
Külsőségek akart lenni a "fél szó"
2023. júl. 22. 21:46
Ennyiből nehéz megállapítani. Nálam a kémia nem a külsőn, külsmúlik inkább a személyiségen, azt meg ennyiből...
7. Amaunet (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
2023. júl. 22. 21:25

Nézz tükörbe! Ha nő lennél kívánatosnak tartanád magad?

Neked van zsánered? Milyen elvárásaid vannak egy nő küllemével, megjelenésével kapcsolatban? Te tudod ugyan ezeket felmutatni?

2023. júl. 22. 21:11
Büdi a szád?
5. 5d8fd6c5cb (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
2023. júl. 22. 21:01

Lassan 40 éves leszek és eddig egy fél éves kapcsolatom volt ott is elhagyott a nő...

De gondolom nem a korod miatt..-)

2023. júl. 22. 21:00
Hát ennek több oka is lehet. Külsőre milyen vagy? Túlsúly, stílus, haj, öltözék? Próbálod kihozni a legjobbat? Én is jóban voltam egy sráccal regen aki így volt. De szegény elég kövér volt, túl sok férfiasság sem volt benne, sokszor izzadt. Tudom ezek egy részéről nem tehetett, de elég visszataszító volt mint férfi.
3. Charlize (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
2023. júl. 22. 18:03

Egy ilyen bejegyzésből kristálygömbbel sem tudnám a választ rád vonatkozóan.

Amikor én valakivel így voltam, az az illető nem volt elég határozott, férfias. Nem volt kialakult saját élete, céljai. Függni, lógni akart rajtam minden téren. Meg volt egy “bocs, hogy élek” hozzáállása mindenhez, amitől kiráz a hideg. Közben meg irigy is volt mindenkire, aki nála jobban boldogult.

2. globus (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
2023. júl. 22. 17:58
Legyél kicsit rámenősebb.
2023. júl. 22. 17:54

Lassan 40 éves leszek és eddig egy fél éves kapcsolatom volt ott is elhagyott a nő...

Végre alakult most egy kapcsolat internetről minden nap órákat beszéltünk szóban írásban találkoztunk az is tök jó volt megöleltük egymást, sokat beszélgettünk és ötször már találkoztunk.

Mai nap viszont bevallotta hogy jó velem lenni, normális kedves vagyok, meg hiányzik, hogy nem beszélünk és társai. De hogy párkapcsolatot nem fog működni, mert nem érezi a kémiát vonzalmat... nagyon sok ilyen esetben volt már részem és nem értem miért...hogy lesz így társam, egyedül fogok meghalni? Mi baj velem?

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook