Miért van az hogy nem tudok megnyitni egy oldalon mondjuk egy linket? (tudásbázis)
najo, en lepek lassan aludni.
okok lehetnek:
- hianyzo plugin;
- tuzfal;
- virus;
- tul lassu vagy szakadozo internetkapcsolat.
hirtelen ennyi jut eszembe. hibauzenet nelkul nem tudok diagnozist felallitani. a felsoroltakat csekkold le, ha nem megy, visszaterhetunk ra holnap.
Jo ejt :)
en meg... nem veluk van a baj...
mondjuk en chrome bongeszot hasznalok, az explorer egy ... kaki :)
probalj telepiteni google chrome-ot vagy firefoxot, azzal megy-e?
most egyenlőre ezzel az egy oldallal. de megnézhetnétek hogy a toplak.hu-ról ti meg tudtok e nyitni akár egy hirdetést is
előre is köszönöm
az internet explorer nem tudja megnyitni az internethelyet,
http.............
művelet megszakadt
masik bongeszovel sem tudod megnyitni?
milyen gyors a kapcsolatod?
Szóval mondjuk nézegetnék ingatlanhirdetéseket, és az oldalt megnyitja, de ott már nem tudok megnézni egy ingatlant sem, mert azt írja, mikor elkezdi betölteni, hogy az internet explorer nem tudja megnyitni a weblapot.
de nem tudom hogy miért
Sógornőm meg meg tudja nyitni
akkor most mi van
ezt már többször eljátszotta velem, csak eddig nem tulajdonítottam neki jelentőséget. Viszont most fontos lenne
További ajánlott fórumok:
- Nektek sem megy az iwiw? Tegnap este óta nem tudom megnyitni az iwiw belépő oldalát. Nektek sikerül?
- Megőrült a gépem, egy ikont se tudok megnyitni, mert azt írja ki, hogy windows nem tudja milyen programmal lehet megnyitni, mit tegyek?
- Hogyan lehet megnyitni a 3. szemet?
- Miért nem tudom megnyitni a JibJab képeslapot csak úgy, hogy bemásolom az url helyére?
- A következőt írja ki a böngésző amikor pl. a freemail-emre belépek: A manóba nem sikerült valamiért ezt a weboldalt megnyitni!Mit csináljak?
- Olyan linket keresek ahol fel van sorolva a keresztnevek és az, hogy mondjuk tavaly hány baba kapta az adott nevet.Vki ismer ilyen linket?