A következőt írja ki a böngésző amikor pl. a freemail-emre belépek: A manóba nem sikerült valamiért ezt a weboldalt megnyitni!Mit csináljak? (tudásbázis kérdés)
Szia!
Rájöttem,hogy az egész chrome bibi a vírusírtómmal van kapcsolatban mert ha ujjat teszek fel nem manózik de ha a régit rakom vissza rögtön a manóba :)
Bocs hogy eltüntem tegnap de állandóan elment az áram és feladtam!:)
Amúgy xp-m van.Megcsináltam amit ajánlottál,de nem jó és a következőt írja ki amikor a netre akarok csatlakozni:az idm nem találja a 10 fájlokat amelyek szükségesek a böngésző és a rendszer integrációhoz.
Tegnap még ezt is kiírta amit most reggel már nem,hogy:profilját nem sikerült rendesen megnyitni néhány funkciót nem tud használni ellenőrizze a profil létezik e ?nem tom mi ez:(
Egyébként xp-d van vagy vistád?
Egy csomóan beszámolnak erről a hibáról (angolul az Aw, Snap a hibaüzenet, ha rá akarsz keresni), egységes megoldást azonban nem látok.
Van, aki a betűtípust állította át egyszerűen arialra, és megoldódott neki, van, akinek a Symantec vírusirtóval akadt össze a Chrome (tényleg, milyen víruskeresőd van?), és van, aki nem tudta megoldani...
Ennél már van újabb is. Én a következőt csinálnám:
távolítsd el teljesen a Chrome-ot
indítsd újra a gépet
telepítsd innen: [link] a legújabb, 13-as verziót.
szerintem a 13-assal nem lesz ilyen gondod.
IE: Internet Explorer - a kék e betű a jele, be van építve a windowsba, kell hogy legyen
kicsit most olvasgattam erről a tipikus chrome hibáról, de senki sem tudja megmagyarázni, miért van. ha bezárod az összes chrome ablakot, és 1-et újra megnyitsz (tehát hogy teljesen újrainduljon a program), és egyből a freemaillel kezdesz, akkor is manózik?
További ajánlott fórumok:
- Újabb szólánc-Az adott szó első két betűje legyen a következő szó utolsó két betűje.
- SZÓjáték! Az előző szó végből elveszünk tetszőleges számú betűt, és azzal kezdjük a következő szót!
- Írjunk közösen 4 soros verset! A következő 1 sorral bővítse! Az 5. látogató indítson újat!
- Akassz le néhány betűt az elejéről és told a következő végére :D
- Városok - A város utolsó betűjével kezdd a következőt
- ÚJ: Írj 4 soros verset bármiről - jelöld ki a következő témáját!