Miért van az, hogy ha valaki jobban néz ki az átlagnál, akkor a nők többsége rögtön lek..vázza? (beszélgetős fórum)
PL ha valaki nagyon jól néz ki, akkor a standard válasz: Kurva jól néz ki! Pedi a fent említett foglalkozáshoz köze sincs.
Általában az irigy emberek pletykálnak a jól kinéző nőtársaikról, de ettől nem lesznek szebbek. Pedig a jóindulat szépíti az arcot.
Igen,en is a csajt hozzaszolasai alapjan nagyon onteltnek,buszkenek talaltam,pedig tenyleg ...nem nagyon volna miert..Nem arrol van szo,az jo ha valakinek van onbizalma de egy kicsit nevetseges mikor tobb van a"normalisnal".Szerintem se a kinezet alapjan kurvaznak le vkit hanem a viselkedese vagy oltozesi stilusa alapjan.Mert nem minden k..va no szep,es nem minden szep no k..va!
Szoval azert jo lenne ha azok akik hajlamosak tul nagyra tartani magukat,azok vegeznenek egy egeszseges onertekelest...
(ezt nem azert irtam mert feltekeny volnek vkinek a szepsegere,en szuperul erzem magam igy ahogy vagyok es masoknak is igy tetszem,de tisztaban vagyok a hibaimmal is es semmivel se erzem magam se jobbnak se rosszabbnak mint mas...legyen az egy "atlagos "vagy egy szupermodell...Szoval ne legyen felreertes.)
Szerintem egyáltalán nem vagy szép,még csak átlagos sem!Nekem a szépség nem nálad kezdődik.
És hidd el,egy 60 éves "nyanya"nem irigységből beszél!
ööö...mit jelent az átlagnál jobb kinézet? :DD
a szili száj, a mély frufru, a kötözöttsonka harisnya, egy miniszoknya egy átlagnál nagyobb dekoltázs és egy erős smink az nem átlagos, de nem is néz ki jobban az átlagnál, nekem viszont szimplán k*rvás :)))
Főleg erobic közben:))))
Amúgy sose adj a külsőre:)
Rondák de fínomak.
Édesek...
Aha,ismerem én milyen vadak:))
Mint a chochito reklámban,vagy melyikben:))))
Nem beszéltünk a vad motorosokról sem.
Velük senki nem mer ujjat húzni...
:DDDDDDDD
Na lassan "Pál utcai fiúk" fílingje van a dolognak,csak több az ellenség:)))
Rózsaszín ingesek,kontra csupasz lábúak ,kontra átlag alattiak...kontra fekete ingesek(emósok)(ezt még nem részleteztétek ki)...kontra átlag alatti ,átlagos és átlag feletti nők és férfiak .:DDDDD
Hajrá,győzzön a jobb,ja és mindenki kurva,kivétel aki nem és mindenki hímringyó,kivétel a férfiak!:DDD
:D
Én a saját hozzászólásomra gondoltam, hogxy lemaradt
A 459-es
;)
Nem is maradt le ;)
454. **Rita** 2009-04-09 08:39
Neked semmi sem elég jó :D
(válasz mimmo33 452. hozzászólására) Válasz erre Privát üzenet
ok.értem, csak lemaradt a :D:D:D:D:D
Meg még nagyon reggel van;)
Jóvannna
csak poénkodni akartam :)
Nem sikerült
Na látod, ezt mondom Én is!
Ne legyen bekecs a mellkasán, de szerintem egy férfi legyen szőrös
További ajánlott fórumok:
- Miért nem tud főzni a mai fiatalok többsége?
- Miért van az, ha valaki jobban néz ki az átlagnál, akkor rögtön elkezdik” fúrni”?
- A nők többsége megőrül, amikor végre anya lesz?
- Az emberek többsége miért fél a szellemektől? Állítólag nem bántanak senkit, igaz ez?
- Miért bolondul meg a magyar ember többsége, ha egy napot nem lesz nyitva bolt?
- Ha 9 éves gyerek messzebbre nem lát jól (kb. -1), rögtön szemüveg a megoldás, nem fog jobban ellustulni a szem? Vélemény, tapasztalat?