Miért van az, hogy a dohányosok olyan természetes mozdulattal hajítják el a csikket az utcán? (beszélgetés)
Akkor úgy, hogy értsd: nem lesz a dohányzás kevésbé káros, mert az alkohol is nagyon az.
Én is a bécsi módszer híve vagyok, az első szemetesig, ott van a szemét nálam. Sőt amikor hazajötttem, mint kint lekezdtem takrítni is körülöttem, de feladtam. Mert londobna is lehetlen mindet és itt végkép. De Bécsben nem szémmalom harc. - jó az az 1000 eurós bűntetés.
Alkohol a legkeményebb és kártékonyabb drog. - és még reklmozák is műsorokban.
Rágyújtani meg csak kábeltévés (18)-as/"18+"-os filmben lehet.
Aki tart távolságot, és ha közel ér valakihez eltartja cigit. - tehát talán mégse bunkó. (???)
Mert kulturálatlan bunkòk 😡.
A legutóbb hallott magyarázat szerint azért, hogy az utcaseprőnek legyen dolga.
A fel nem szedett kutyaszar is gusztustalan az utcán - másról nem is beszèlve.
Amivel mèg sűrűn találkozom: hányás, köpet, emberszar és háztartási hulladékok - úgyhogy a cigicsikk a legkevesebb, ami miatt hőzöngenèk.
De mindkettő legális. A sorozatgyilkolás nem.
Nem a csikket kellene hajigálni, hanem az egészet :))
Tele van az utca szeméttel, gusztustalan, ahogy néhány környék kinéz...én nem dobok el semmilyen szemetet, inkább őrizgetem egész nap.
Az alkoholistáknál meg a sorozatgyilkosok a rosszabbak. Érvelési hiba relativizálni valamit úgy, hogy összevetjük egy rosszabbnak vélttel.
Ki az a bunkó egyáltalán, aki menet közben dohányzik?
Amiért mások a sörös dobozokat, vagy a joghurtokat, vagy a mekis kaját... nem kell mindent a dohányosokra kenni. Az alkohol, mint függőség, ezerszer rosszabb, családokat tesz tönkre, ráadásul 100 emberből 1, ha le tud szokni róla. Az ellen mégse folyik ekkora kampány, mint a dohányzás ellen. Nem járnak az iskolákba felvilágosító órát tartani és sorolhatnám. Bezzeg a cigi...büdös és az az elrontója mindennek. De hát az üzlet az ilyen, ebben van hasznon, ez van, ilyen a világ.
Taplóság, meg az "De ez a x-dik csikk ott már úgyis". Jó azért itthon, meg kell oldani nem egy helyen, hogy eloltom ott (felület és célfelület hyján)) ahol nem hagy nyomot, és beteszem egy pzs-be.
Dohänyzom,de utcän sohasem,ergo nincs csikk dobäläs,a lakäsban is csk a konyha a kijelölt hely.
Mert a rutin megöli őket.
Semmit sem vesztettél vele sőt még spóroltál is, mert úgye nem ócsóság.
Én soha sem szoktam eldobni az utcán a csikket!
sziasztok
en dohanyzok de igyekszem eloltani a foldon es a szemetesbe beledobni,ha epp nem loptak el, vagy egyaltalan van szemetes.
en ugy gondolom hogy ha lenne eleg szemetes es az emberek tenyleg vennek a faradsagot es beledobnak nem lenne ennyi baj,amugy a jatszoteren nem szabad dohanyozni es eszemben sincs ragyujtani ilyen helyeken
ja elég idegesítő, hogy pl pécsett minden játszótér tele van csikkel, az egy éves fiam meg szedi össze, nem győzöm kiszedni a kezéből.
az összes dohányosnak üzenem, hogy a legbunkóbb dolog játszótéren eldobálni... biztos nem minden dohányos dobja el, de aki...
Én dohányzom,de nem dobálom el össze-vissza.
Nemtudom mire volt neki jó ez a szét húzás! Tény hogy nem volt jó csopvez! Inkább irígy lehetett, hogy ő nemtudja a felétsem annak amit elvár a dolgozóitól, és így próbált tekintélyt kivívni magának... De a dohányos kollégák direkt provokálták ki ezt a helyzetet..........
Nem hiszem, hogy egy csoportvezetőnek javára válna, ha felsőbb szinteken úgy veszik észre a munkavégzést befolyásolja a csapat széthúzása, én erre világítottam volna rá..mindenesetre egy rossz főnöki döntés miatt én nem a kollégáim torkának szoktam ugrani.
De mióta Rókától kaptam egy szuper,táskára akasztható hamutartót,azóta még az a kifogásom sem lehet,hogy 2 kilométeren keresztül fogtam a csikket,és eldobtam ,mert nem volt szemetes!:))
Mert a csikket nehéz lenne lenyelni.
A táskájukba sem tehetik, mert begyulladna...
Így aztán a lehető legtermészetesebb módon hajítják el...
Nem mondtam hogy mindegyik.
Mert felelőtlenek. Le se sz.ják mit gyújthatnak ki a csikkel. Az sem zavarja őket hogy ronda.
További ajánlott fórumok: