Miért utálják Kulcsar Edinát? (beszélgetős fórum)
Semmit sem tudok a nagy fontosságú Kulcsár Edináról, sem az oldalán felbukkanó bármilyen becenevű pasikról.
Keményen dolgozom rajta, hogy ez így is maradjon. 🙃🙂😄
Én nem utálom. Unom.
Nekem annyi maradt meg belőle, hogy szépségkirálynő volt. A következő, hogy belefutottam valami főzős műsorba, ahol Csobot Adéllal volt némi - rendkívül kulturált - összetűzése. Majd a Nyerő párosban teregették Csutival a szennyest - és itt már ellenszenvessé vált. Érthetetlen számomra, amikor ennyire beengedi egy ismert ember a közönséget a magánéletébe! Taszít. Ez a nagy boldogság Csutival, aztán hipp-hopp új kapcsolat, és "nem tudja, hogy lett terhes", a villogás a pénzzel ... (Nem nézek celebműsorokat: előzetesekbe akadok bele, vagy reklám alatti kapcsolgatáskor jönnek szembe. Úgy tudok róluk ennyit, hogy egyáltalán nem érdekelnek.)
De az egyetlen bajom velük, hogy MINDENHOL ott vannak, a Face-en nem lehet úgy görgetni, hogy ne lássam őket. Annyira nem érdekelnek, mégis a képembe nyomják az életüket.
Én ahogy látom...az új pasinak csak amiatt kellett,hogy hírnevet kapjon,ami megtörtént,a baba pedig becsúszott...hopika...majd levakarja őket a pasas rövid időn belül,amint meglesz a kicsi.Mert már nem körülötte fog forogni a világ,hanem ott lesz egy kis élet,amivel a nap 24òrájában törődni kell.Egy ilyen macsó balek ezt ugye nem fogadja el.
Hìrnevet megkapta,majd fizeti a gyerektartást és csókolom.Edinácska pedig 2szék közé huppan.
csakis ismeretterjesztő adást. "
ez nagyon az én szájam íze, piros pont.-)
Nat Geo Wild
National Geographic
Truly
BBC Planet Earts
Macro World
BBC History
Kinézed belőle?:)
Szerintem az egyik korona alatt kimondta, hogy "Világbéke!" és ezzel pályázta magát a Nobel-békedíjra.;)
🤣🤣
Már gondolkodtam hogy utánanèzek, legalább fogalmam legyen,de mèg nem vettem rá magam!
🤣
December közepén lement egy interjú, hogy azon vannak, hogy rendbe hozzák Csutival a házasságukat, majd valamikor január elején Edina bejelentette, hogy a másik pasival folytatja. Nyilván már az interjú alatt se volt őszinte.
Ez nem túl szimpatikus gondolom.
Én más, sokkal fontosabb dolgokat nem értek🤔, de kinek-mi a fontos.
További kellemes ünnepeket mindenkinek!!!🎄🎄🎄
Èn pl azt sem tudom ki az a Gwm.
Konkrétan le se carom ezeket a kirakat embereket akiknek a nevèt cikkek cìmèben látom.
Nem tudom, kik utálják, én biztosan nem, rengeteg sokkal ellenszenvesebb celeb van K E-nál.
A Csuti pedig miért lenne bunkó, szimpatikus tök jó fej, ha nem lennék férjnél és valamivel fiatalabb lenne, szivesen elfogadnám.
További ajánlott fórumok:
- Milyen ütemezéssel, mikor utalják a járások az ápolási díjat?
- Munkanélküli járadékot mikor utalják? (ezt valahol meg lehet nézni?)
- Mikor utalják a rendszeres szociális segélyt? (Aktív korúak ellátása)
- Akik utálják az anyjukat!
- Mit gondolsz Kulcsár Edina és G.W.M kapcsolatáról?
- Miért utálják Kiszel Tündét?