Mit gondolsz Kulcsár Edina és G.W.M kapcsolatáról? (beszélgetés)
Valószínűleg itt sokkal több van, mint amit láttatni engednek kifelé. Lehet, hogy a zenei vonal csak megjátszás a pasinak, mert ezt előszeretettel fogyasztja egy réteg, ami megéri neki anyagilag. Ki tudja?
Én tényleg azt érzem az üggyel kapcsolatban, hogy sok mindent a pénz miatt csináltak most pontosan így, ahogy. Előre megtervezettnek tűnik. Simán el tudom képzelni, hogy van egy pontos terv, ami szerint Csuti is előnyt kap valamikor a közeljövőben, hogy ő se járjon rosszul.
Hát ez a te szegénységi bizonyítványod azt gondolom.
Hazudnék ha azt mondanám nem tudom ki ez a három ember, de mivel senki magán élete nem érdekel különösebben így sokat nem tudok róluk. Annyit hogy instára mindent kiraktak a mű életükről és a mű magánéletükről. De még ezzel sem volt van problémám különösebben. Én nem nézem mert nem érdekel. Az gusztustalan viszont, hogy instára a gyerekről is kiraktak mindent pusztán a pénz miatt, hiszen az insta nekik egy bevételi forrás volt.
Ma ezzel volt tele a bulvár,belefutottam .
Kellemes jelenség a volt feleség.
(Obama team -be hívták a nőt ,de nemet mondott mert épp beleszeretett ebbe a pasiba.)
Ez az új pasi valami borzalom, de ami meglepő, hogy a(z ex)felesége mennyire más stílusú nő. Remélem talál egy önmagához való férfit, csak őt sajnálom picit. Szerintem Csuti se volt a mintaférj soha, így Edinát nem ítélem el.
Összeségében az új jelölt alapján nem volt jó döntés, de a válás Edináéknál már érett.
De hogy jött össze egyetemet végzett nő (felesége) ezzel a pasival.
Ezek szerint tud valamit.
Ma futottam bele ebbe a cikkbe .A csaj nem gyengén túlképzett (szakterülete a nukleralis fegyverkezés )
Jó szórakozást! És további hatékony önfényezést!
Az én szórakozásomat pedig bízd rám! Azzal nem kell foglalkoznod.
Ez semmiben sem különbözik attól, hogy engem az szórakoztat, mit írnak internetes lapok a cikkekben és mit szólnak hozzá emberek a facebookon.
Ahogy ide is szórakozni járok, főleg azt követem mostanában, hogyan alakítgatják a képet magukról hozzászólásokkal itt az emberek. Kész tanulmányt lehetne írni online önfényezésből.
További ajánlott fórumok:
- Milyen tapasztalatok vannak a Clostilbegyt nevű tablettával kapcsolatban?
- 49 éves pasi, 32 éves nő... Mit gondolsz az ekkora korkülönbséges kapcsolatokról? Tapasztalatok?
- Szerintetek mitől olyan szép, különleges Kulcsár Edina arca?
- Miért utálják Kulcsar Edinát?
- Ma láttam, hogy Kulcsár Edina újra babát vár. Nem...
- Hová tűnt Kulcsár Edina keresztlánya?