Milyen ütemezéssel, mikor utalják a járások az ápolási díjat? (tudásbázis)
A politizáló, személyeskedő vagy provokatív hozzászólásokat töröljük.
Nem törvényszerű, csak néhány megye már tudjuk, hogy korábban utal, mivel hónap első munkanapja 5-ére esne, ami hivatalosan még időn belül van, de nem minden megye szereti eddig húzni.
Melyik megyét kérdezed, úgy egyszerűbb lenne?
Sziasztok! Sajnos nem találtam megfelelő csoportot a kérdésemre.A kislányom tavaj februárban bizonyítottan autista.Az adóelőleget valami oknál fogva nem tudták nekem aktiválni és így nem is kaptam.A kérdésem az hogy nem tudom most visszaigényelni? És ha lehetséges akkor tud valaki konkrét megoldást?A párom kapja a gyodot én dolgoztam egész évben.
Sziasztok
Azok a kormányhivatalok,akik hónap elején szoktak utalni,ők április végén fognak utalni a május1-2 pihenőnap miatt?
Telefonon próbáltam érdeklődni náluk,de nem tudtak információt adni,visszamenőlegesen fogok kapni először....
Köszönöm!
Pest megye kitartást. 2-án hordja a postás
Vas megye ma utalt, a posta +3 munkanap, szóval április 2, szerda.
Üdvözletem!
Tudja valaki hogy a kiemelt ápolási díj vas vármegyében postai kézbesítéssel mikorra várható? Köszönöm!
Hát igen, mondjuk csak egy két megyének utaltak előbb, mint megszokott.
Nem, mivel 31-én fogják.
Kormányhivatal oldalán az egész éves utalás:
[link]
Sziasztok.
Csongrád megyében utaltak már valakinek Gyod-ot?
Na pl húsvét előtt békésben sem volt 😁😉 akkor szokták csak előre hozni ha így esik hogy az első munkanap 5 pl. Amúgy békés sem. És pont a határidő szűkössége miatt ahogy írod ☺️😉
Nem mondtam, hogy izgatja, hogy rendes e a többi megye vagy sem. Egyébként azt is vitatom, hogy ez rendesség lenne...szimplán nem akarnak a határidő utolsó napján kötéltáncot járni.
Hozzáteszem, mi megyénk se utalt soha korábban ünnepek előtt...tavaly sem, mikor mások megkapták húsvét előtt. De idén mégis megleptek 😄
Budapestet nem igazán szokta izgatni, hogy a többi megye rendes. XD
Senki, mivel nem is volt úgy, hogy ma jön. 31-én utalnak Zalában.
Persze, dönthetnek még a végén úgy, de szerintem ha közzé tették az 5-ét és senkinek nem szúrt szemet, hogy ez biza elég késői dátum, akkor valszleg ezután se fogja izgatni. De azért remélem leesik a tantusz nekik, hogy nem véletlen utalnak legtöbb megyében előbb. Egyébként ebben az esetben nem kizárt, hogy segít egy két email vagy telefon ezzel kapcsolatban.
Szia még èn sem kaptam szerintem ma már nem
Sziasztok. Zalában még esenki sem kapott ma?
Ja..irónia, szarkazmus, humorérzék, szörnyű dolgok ezek :)
De szerintem segítenek túlélni, és elviselni a sors ránk mért csapásait..megerősítenek, és jellem fejlődünk tőlük.
Már aki :)
Vas megye az ápolási díj a számlán. Wise
Vas megye az ápolási díj a számlán. Wise
Erste bank Vas v.megye számlán
Szép délutánt mindenkinek
Akar utolsó pillanatban is dönthetnek ott is így hamarabb utalnak. Békés megye is tavaly nem egyszer ezt csinálta. Előrébb hozták. De persze az is lehet marad a május 5 ott. Ilyen is van sajnos 😕
az biztos, agyhalott némelyik,természetesen tisztelet a kivételnek! 🙂
Ha jól számoltam 4-én jövő héten Pénteken.
Ma délután, ha minden igaz.
Sziasztok.
Olvasom itt a hozzászólásokat S az az érzésem, hogy sok esetben a szülők talán betegebbek a gyermekeknél akiket gondoznak. Szellemileg biztos betegebbek. :)
Ezekszerint nem. Ezért mondtam, hogy érdeklődni kell. A mi megyénk pl előbb utal és több megye is jelezte, sajnálom, hogy nem mindenhol teszik ezt meg, kicsit túlzásnak érzem az 5-ei utalást, még ha határidőn belül is van... így postán is csak 8-án lesz majd, ami szintén határidőn belül van, de lássuk be, azért durva.
További ajánlott fórumok: