Milyen ütemezéssel, mikor utalják a járások az ápolási díjat? (tudásbázis)
A politizáló, személyeskedő vagy provokatív hozzászólásokat töröljük.
Baranya ? 28? Vagy 29 ? Kitudja pontosan?
Sziasztok
Somogy megyei utalàsokról tud valaki valamit?
Sziasztok!
nov. 29.-én elvileg.
Igen én is ezt mondtam. Azt amit a kislányommal végig jártam bezzeg nem irigyeltem senki. Másfél hónapig kórház utána kétnaponta hordtam vissza hónapokon keresztül. Közben meg itt volt a másik 3 gyerek. A legkisebb óvodás volt. Akkor meg ment az " oh de sajnállak titeket" duma. 3 éve nem beszélek a drága nővéremmel sem. Ez volt tőle a hab a tortán
Szomorú hogy így gondolkoznak. Én is dolgoztam mindig,a fiam mellett is. Amikor anyuék már nem bírták a vele való foglalkozást,mert idősek,betegesek akkor visszamentem gyesre vele 2016 óta vagyok otthon. 2018-ig gyes es 2019-től Gyod.. De kapok hideg-meleget hogy milyen jó nekem..ja..lehet cserélni..1 hét után feladnák
Ezt szerintem mindannyian megkapjuk.És ez szomorú.Segíteni kellene nem piszkálódni. Amikor évekig 39 ezer ft.ot kaptunk senki nem volt írígy. Nem is értem.
Szép jóreggelt.Csongrád megyében mikor utalják az ápolásit. Előre is köszönöm.
Szia. Engem is ért már támadás. Ajjaj. Mindig is dolgoztam. Az volt az életem a munka és a családom 5 éve vagyok gyodon. Lemondtam mindenről a kislányom végett. Jó voltam a munkámba jól is kerestem. Meg hogy biztos nem akarok dolgozni mert milyen jó pénzt kapok csak úgy a gyerekre. Kinek mi a jó. Ha dolgozhatnék kétszer ennyi lenne. 14 éve lennék a cégnél. Azt hiszik 240 ezerrel megváltják nekünk a világot. A legrosszabb az hogy a saját testvérem is a fejemhez vágta. De tudom hogy csak irigy rosszindulatú. Pálcát tör felettem pont ő aki eldobta a gyerekeit farokról farokra jár csövezik az utcán stb
Ha elmennék dolgozni teljesen magára maradna.
Az apja is itthagyta,szüleim már nem tudnak úgy foglalkozni vele. Oké,hogy 16 éves lesz,de sajnos ő sajátos nevelési igényű és még sérült is
Nem érdekel senki véleménye
És igen ennyi pénzért otthon vagyunk!
A fiam orvosi műhiba miatt felső végtag bénulást szenvedett születéskor. Soha nem fogja tudni használni a jobb kezét. Ebből több probléma is lett mert ugye rá kellett az agyat állitani a masik oldalra,tanulasi problemak is vannak..sni-s is. Mindig kicsufolták kicsi korától,és soha nem kapott segítséget semmilyen közösségben. Utálom az embereket!!
Csak ennyi? Én ha utcán mentem a fiammal, aki ugye nem tud egyedül közlekedni, így fogni kellett a kezét, a legkevesebb amit kaptunk az hogy: nézd a két mocsok b*zit
De azt se érti senki, miért nem eszik mindent, meg miért nem viselkedik normálisan, és igen igazad van, azt is megkapom hogy egész nap semmit se csinálok, miért nem keresek normális munkát? Meg ez nem is nagy dolog, miért kapok ennyi pénzt ezért? stb stb..
Sziasztok
Egy kérdésem van,hogy titeket is folyamatos támadás ér,hogy nem dolgoztok Gyod mellett?
Miert nem értik meg sokan,hogy nekünk ez a munkánk? Már elegem van,hogy az ismerőseim állandóan munkahirdetésekkel zaklatnak..miért szúrja a szemüket,hogy otthon vagyok?
Köszönöm szépen további szép estét kívánok
Sziasztok! Vas megyében mikor lessz gyod?
A lènyeg lemaradt,hogy BUDAPESTEN?
Akkor fogják megemelni,az ápolásidíjat a minimálbèr szintjère,ha Szájer József visszafelè felmászna azon a híres Brüsszeli ereszen,addig marad az èves nevetsèges 5%-os emelès.Apropó valaki nem tudja,hogy a januári ápolásidíjat decemberben melyik napon utalják majd bankszámlára.?
Szia! Pest megyében december 20.-án lesz számlán.... aztán január végén a következő.... általában január közepén fel szokta rakni ide valaki az éves utalási rendet, de ha marad minden a régiben akkor minden hó utolsó előtti munkanapján van számlán
Pontosan. Ha jól tudom Pest megyében 20. A postai is meglesz két ünnep között. Januárban tényleg semmi
Azt elfelejtettem hogy gyod hoz.
Kelta 67 köszönöm szépen 🙏
[link]
itt az ügyintézés indítása..és ott értelemszerüen kitölteni
Január elején esedékes GYOD mindenhol korábban érkezik, általában vagy karácsony előtt, v két ünnep közt, helye válogatja.
Ajánlott félre tenni januárra mert akkor nem lesz, majd csak febr elején.
Szép Estét kívánok mindenkinek! Segítséget szeretnék kérni ,mert én elakadtam ( google )nem a barátom:( bankszámlaszámot ,szeretnék váltani online ma felhivtak Veszprém megyéből ,hogy csak személyesen lehet megadni,vagy ügyfélkapun,na és itt akadtam el .Sehol sem találom ,hol tudnám ezt megtenni.Kérem aki tudna segiteni irja meg ,hogyan.Köszönöm Szépen.
Sziasztok Pest megyében decemberben mikor jön a Gyód úgy tudom 18an előbb jön?
Akkor jól emlékszem. Köszi!
Sziasztok Szolnokon esetleg tudja valaki mikor utalják a Gyodot?
Köszi a választ
Békés szokás szerint első munkanapon lesz ápolási is gyod is számlán. December 2 hétfő
Fejér december 2-án utal ! :)
Sziasztok
Győr-Moson-Sopron megyéről ki mit hallott?
További ajánlott fórumok: