Miért történik ez velem mindig? (beszélgetés)
Könyörgöm,MIKOR mondtam olyat,hogy pszichiáter leszek???????
Azt mondtam,pszichiátriÁT tanulok.
Szö-veg-ér-tel-me-zés.
jobb, mintha fordítva történne, hogy minden pasi azért szakítana veled, mert már nem talál vonzónak :)
de nem kéne bunkónak lenni, és beletaposni így a másik önérzetébe, hogy kapja össze magát, hogy még talán vonzónak láthasd, mert nem ezen múlik, és nem ő tehet róla. ha már nem szereted, és nem jó vele, ne erőltesd, szakíts valóban tisztességgel és ne bántsd meg azzal, hogy a külsejét pocskondiázod, lehet, hogy másnak meg te nem vagy vonzó, bármit is tennél magaddal
Kedves Remoni,NEM Magyarországon élek.
Itt egészen más az iskolarendszer,mint otthon.Szakmai főiskolán tanulok.
Még nem találtad meg az igazit, az igazán hozzád valót. Talán nem is fogod, nem mindenki találja meg.
Van akihez pedig senki nem való.
öööö, akkor ápolónő leszel. Pszichiátriát nem oktatnak főiskolán sem, sem tanfolyamon, ez ugyanis orvosi szakterület. Nincs ilyen tananyag sem, hogy "pszichiátria". A pszichiáter az általános orvosi kar elvégzése után még 5 évig tanul, hogy szakvizsgát tehessen. A képzés tematikája igen sokrétű:
-diagnosztika és klasszifikáció
-epidemiológia
-pszichopatológia
-biológiai pszichiátria
-pszichofarmakoterápia
-pszichotherápia
-szociálpszichiátria
-sürgősségi pszichiátria
-gerontopszichiátria
-gyermek- és serdülőkori pszichiátria
-értelmi elmaradás
-specifikus zavarok és szindrómák
-igazságügyi pszichiátria
-addiktológia
-szexológia
-pszichiátriai prevenció
-mentalis közegészségügy
-etikai és jogi ismeretek
-kutatási metodika
-laboratóriumi vizsgálatok, képalkotóeljárások, elektrofiziológiai vizsgálatok
pszichiátriai alkalmazása
-adminisztrativ pszichiatria
-multidimenzionális klinikai management.
Nem inkább pszichológiát akartál írni? Általános pszichológiát tanítanak okj-s tanfolyamokon is, pl óvodai dajkáknak.
Egy szóval sem mondtam,hogy orvosira járok.
Egy szakmai főiskolát végzek, ami után pszichiátrián dolgozhatok.
Foglalkozzon többet magával, ezt úgy érted, hogy idővel belekényelmesednek a kapcsolatba, vagyis az eddigi pasijaiddal ez történt, és nem adnak úgy magukra, mint az elején?
Szerintem jogos ezt szóvá tenni és ne legyen kapcsolati fázis függő a személye higiéne, vagy az, hogy mennyire foglalkozik a partnerrel egy ember, úgyhogy nem mondanám, hogy emiatt kellene szakemberhez fordulnod. De részletezhetnéd, hogy konkrétan mit értesz azalatt, hogy adjon magára? Testileg vagy viselkedésben?
Egy csomó ember van, aki egy-két év után kiszeret a párjaiból, ennyi, fogadd el magad ilyennek és inkább keresgélj tovább, minthogy benne maradj és később rosszabb legyen. Nem mondom, hogy az ilyen emberek soha nem találnak senkit, aki jó lesz nekik, de előfordul ez is. Viszont nem hiszem, hogy okvetlenül szakemberhez kell fordulni. Ha egy pasi elkényelmesedik, amiatt miért a csajnak kellene szakemberhez fordulnia?? És viceversa, ha a nő elhagyja magát vagy elfelejt beszélgetni a párjával, a másik szól neki, de semmi, akkor miért a másiknak kellene lelkifurkát éreznie?
amikor összejöttek, vonzódott hozzá.
de ez kezd elmúlni. :p
én így értettem.
További ajánlott fórumok:
- Köztes vérzés - miért történik?
- Mi történik velem, függőséget okoz az Activia?
- Miért történik ez velem?
- Miért történik ez velem? Na ezt, hogy élem túl?
- Miért lehet ez, mi baj van velem? Mért történik mindig ugyanez?
- Ha történik velem valami jó utána mindig jön valami rossz dolog.Ti is így vagytok vele?Miért van ez?