Miért tart B tervnek? Minek neki még egy nő? (beszélgetés)
Az ilyen pasi megérdemli,hogy levegőnek nézzék.
Nem érdemli meg egy nő figyelmét.Nem szabad játszani mások érzésével,vissza élni annak bizalmával.
Szar alak az olyan férfi, aki csak kihasználja partnerét.Sajnálom,hogy így jártál, de hidd el vannak még normális pasik.Nem szabad általánosítani.
Keress mást, amilyen gyorsan csak lehet, hogy lekösse a figyelmed.
2-3 hónapot ki kell tartanod, ha nem bíirod ki, ugyanez lesz.
Nem mond semmit, mert azt mondhatná, amit nem akarsz hallani.
Neki mindegy, hogy te mit akarsz, amíg eltűröd, hogy úgy legyenek a dolgok, ahogy ő akarja.
Bármit megtehet, mindent eltűrsz, mint egy rongy. Ha neked ez kell…
Tényleg dög unalom az egész már, csak mintha eddig fordítva lett volna, a csaj akarta megszerezni mindenáron, csak nem tudta meddig menjen el.
És nekem kimaradt eddig az a rész, hogy van valakije, erről mintha eddig nemesett volna szó. Na jó, lehet hogy én siklottam át rajta, bár akkor nem értem az egyik régijét, "ha lefeküdnék vele, jobban ragaszkodna-e", vagy a wellneshétvégés. Ha nője van, akkor hogy merülnek egyáltalán fel ezek egy normális nőben?
"Volt, hogy mondtam, hogy beugrok egy üzletbe és megyek haza, mire odaértem az autóhoz, ott várt rám…"
Én az ilyentől inkább félnék
Mit nem értesz?
A férfi birtokló lény. Te sem vagy több, csak egy újabb birtoklott nő.
Azt írod: Tudja, hogy nem elfogadható számomra.
Na és hogyan adtad a tudtára? Elküldted a pi..ba, letiltottad, nem csacsogsz vele, ha találkoztok tartod a távolságot, nem elégíted ki a birtoklási igényés és nem avatod be abba, hogy kivel randizol, mit csinász??
Mert ha nem, akkor a fejében az fut, hogy súlytalan vagy gyenge vagy, hisztizel kicsit, de azt csinálod, amit ő akar, és neki ez jó.
Basszus legyen már tartásod!!!!!! Ha nem elfogadható, akkor ne fogadd el!
Pont ez jön be neki: nem kérdezel semmit, megteheti melletted, hogy más is legyen neki. Szabad marad melletted, mégis vagy neki.
Ő háremet akar tartani. Ha neked ez nem elfogadható, neked kell véget vetni ennek.
Volt pár férfivel dolgom, de szinte mindegyiknek ugyanaz volt a vége. Randiztunk, ha együtt voltunk, együtt voltunk és utána ment mindneki a maga útjára.
De ezt a pasit nem értem. Anno randiztunk, valamiért hiába jó pár lennénk, nem jöttek össze a dolgok, mindenki ment a maga útjára, de olyan mintha a másikat is cipelnénk, mivel ő minden áron azt szeretné, hogy továbbra is maradjunk barátok. Neki van valakije, és pedig mióta tudom ezt, randizgatok. Soha nem kérdezek semmit az ő magánéletéről, ő mégis többször kérdezi, hogy kivel randiztam a tegnap, kivel voltam itt-ott. Néha felhív, mert szeretné, ha meginnánk valamit, szeretne beszélgetni. Volt, hogy mondtam, hogy beugrok egy üzletbe és megyek haza, mire odaértem az autóhoz, ott várt rám…
További ajánlott fórumok:
- Újra nekiállok diétázni! Lenne kedved velem tartani?
- Kézzel készített ajándék ötlet, aminek értelme van és lehet neki örülni?
- Első töltött káposztám 1,5 órán keresztül főtt tartaléklángon, de még kemény... fog ez még puhulni? Mennyi kell neki?
- Milyen kiscipőt lehet venni egy épp járni tanuló 1 évesnek, aminek vékony és hajlékony a talpa, és tartja a bokáját is?!
- Gyümölcsnap tartása.Miért, minek, hogy?
- 1 éves kisfiúnak mit lehet ajándékba vinni, aminek értelme is van, úgy értem hasznos neki?