Kézzel készített ajándék ötlet, aminek értelme van és lehet neki örülni? (beszélgetős fórum)
😁😁😁😁😁
Hát ööö nem pont erre gondoltam.
😃😃😃
Én bőség kosarat szoktam adni a barátoknak. Minden évben örülnek neki.
Általában teszek bele sk tojáslikőrt, sk karácsonyi sütiket, sk lekvárt, babot, mákot, mézet, tört paprikát, diót. Mikor éppen miket.
Idén mindenki kap még dedoles zoknit is, hobbijának, munkájának, személyiségének, kedvencének megfelelőt.
Gyerekkoromban volt egy olyan szerintem téveszme, hogy az sk ajándék értékesebb a boltinál, mert az ajándékozó a saját munkáját energiáját adja bele. Én is kaptam rengeteg szörnyűséget, szalmaszálből képet, fonott kosarat, lécre mázolt primitiv festményt és egyéb felesleges használhatatlan dolgokat.Ha már normális ajándékra sajnálták a pénzt, valami jobb kajának sokkal jobban örültem volna.
Javaslom a gasztroajándékot, de Te tudod, ill ismered akinek szánod.
Szerinted ennyi infóból, hogy lehetne bármi tanácsot is adni?
Milyen értékben, mihez értesz egyáltalán? Fogalmunk sincs milyen az ízlése.
Fess egy festményt, faragj fából szobrot, égethető gyurmából készíts ékszert, hímezz, készíts patchwork takarót névre szólóan, köss-horgolj valami mamuszt, vagy szintén valami jópofa takarót, olvassz gyertyát neki, öntsd bele egy szép csészébe, készíts narancs, citromdzsemet, süss valami egyedi mintával mézest, fess neki a Fesd magad-nál, valami tárgyat . Készíts szaloncukrot, tojáshéj mozaik is. ha ügyes vagy nagyon dekoratív tud lenni. Szalvétatechnikával gömböt, átlátszó gömbbe fotót, vagy bármilyen dekorációt. És lehetne itt 1001 ötletet adni, viszont amennyiben nem értesz hozzá, nincs rá pénzed ötletelhetünk mi itt.
Pl. én fém lyukacsos biciklikosárra "hímeztem" virágokat, és nagyon örült a megajándékozott. Mindenki annak tud, ha akar örömöt szerezni, akit ismer.
Idén például ilyeneket gyártottam barátoknak prémium sörválogatásokból: [link]
De ezt bármilyen üvegből meg tudod csinálni, amit szeretnek.
Kicsit bővebben:) Van e v.mi hobby ,kutya ,cica, olvasás,gépezés,varrás, akármi ??Mert hiába adsz pl nnem dohányzónak hamutartót!
szóval te is adj tippet még ,hogy indulhasson a barkácsbörze:))
További ajánlott fórumok:
- 5 éves kislánynak értelmes játékot ajándékba, de mit?
- Milyen kézzel készített ajándékot lehet csinálni férfinak?
- 1 éves kisfiúnak mit lehet ajándékba vinni, aminek értelme is van, úgy értem hasznos neki?
- Van értelme szerszámpadot venni egy 3,5 évesnek ajándékba, ha őt csak az autók érdeklik? Megismertetni más játékkal is, emiatt gondolnám.
- Kézzel készített ezüst ékszerek forgalmazásához szükséges OKJ képzés?
- Óvónéni vagyok, és ötleteket gyűjtök! Milyen ajándékot készített az oviban csemetétek karácsonyra nektek?