Óvónéni vagyok, és ötleteket gyűjtök! Milyen ajándékot készített az oviban csemetétek karácsonyra nektek? (tudásbázis kérdés)
4. Dina2
2012. nov. 27. 08:09
a legkedvesebb ajándék az volt, amikor tenyérlenyomatot készítettek agyagból. száradás után megfestették. édesek voltak a pici kezek :)
3. szöszke40
2012. nov. 27. 08:03
színes kistányért üvegfestékkel kifestve,gyönyörú lett,még megvan,7éve őrzöm:))kartonpapírból diszt,szivecske forma kivágva,a közepéből kivágott még egy kissebb szívet(tehát maradt a szív alakú keret,amit kivágott azt pedig aláfüggesztette egy színes madzaggal,és igy lett szív a szívből:))mindene megvan imádom !
2. JaneBond
2012. nov. 27. 08:02
Sajnos, lassan mennem kell az oviban, csak estefele jutok újra gép elé, de ti ne fogjátok vissza magatokat, írjátok meg, mit készítettek a gyerekek ajándékba karácsonyra Nektek, aki meg még fotót is mellékel, annak garantáltam valami nagyon szép "jelet" küldök ajándékba! :o)
Köszönöm szépen előre is!!!! Szép napot mindenkinek!
J.B.
1. JaneBond
2012. nov. 27. 07:59
Óvónéni vagyok, és ötleteket gyűjtök! Milyen ajándékot készített az oviban csemetétek karácsonyra nektek?
További ajánlott fórumok:
- Tudsz venni ajándékot a gyermekeidnek Karácsonyra?
- Megtudtam, hogy a férjem ajándékot vett nekem karácsonyra....
- Mi volt a legpocsékabb karácsonyi ajándékotok?
- Milyen felesleges ajándékot kaptál már karácsonyra?
- Ti hány embernek vesztek karácsonyi ajándékot?
- Mit tennétek, ha a Párotok nagy értékű Karácsonyi ajándékot adna Nektek, de Ti nem tudjátok viszonozni és ez zavarna?