Mi volt a legpocsékabb karácsonyi ajándékotok? (beszélgetés)
Apukámnak adtam egyszer Fabulon after shave-t.Sose használta, sztán pár év múlva diszkréten kidobta.
Egyébként írjatok még, mert fetrengtem a röhögéstől, ahogy végigolvastam a sztorikat!
Én a sógornőmtől kaptam egy turiból származó használt, kopott, dohosszagú mellényt, ami csupán két számmal volt nagy rám.
Azóta nem ajándékozunk. :)
hát volt egy pár...
aztán látták anyósék rajtunk és azóta pénzt adnak...
nálam te nyertél, nagyon gáz :)))
Végül hová tettétek?
egy urna
komolyan
sötétített üvegű kék, ezüst díszítéssel
állítólag gyertyatartó, de eskü urna volt...ki is kerekedett rendesen a szeme a családnak...
Mi egyszer megfelejtkeztünk a férjem nagymamájáról karácsonykor, szerencsére volt egy csomag kávénk :)
igaz szegény alig alszik amúgy is
Műanyag szerelőtárkát--semmi közöm hozzá.
Inkább vettem magamnak férfiparfümöt, valamint rendeltem Pestről filofaxot:)..magad uram, ha másod nincs:))
Huszonéves koromban vízóraleolvasóként dolgoztam másodállásban Törökbálinton.Télen vízórába le...leolvasni...kimászni...hideg...eső stb.Mondtam a szüleimnek,hogy egy síoverált vegyenek nekem karácsonyra,hogy tudjak benne dolgozni,ne lógjon ki a kabátból a derekam.Betették a fa alá az akkoriban is vagy 20ezer forintos színváltós(!)síoverált!!!Azt hittem elájulok,hogy egy profinak mondható cuccot vettem nekem a vízóraaknába ugrálni!Cimkével blokkal vittem vissza karácsony után és vettem belőle egy zsák egyéb ruhát magamnak!
Azóta a férjem játsza el velem minden karácsonykor, hogy ruhát vesz én meg minden évben viszem vissza és cserélem olyanra ami nekem tetszek és jó is!Végülis jó játék,kicsit élvezem is,de mondtam neki,hogy vegyen inkább vásárlási utalványt,mert nem fogja sose eltaláni a méretet is és fazont is!Remélem idénre már belefáradt!!!:o)
még anno egy pizsama a nagymamámtól -_-
tudta jól hogy nem alszok pizsibe....
Illetve tőle idén is remek ajándékot kaptam (már megkaptam előre) egy gyapjú ágyneműt...
Már az érintését is utálom, és nálunk fűtenek mint a fene, semmi értelme -_-
A legszarabb mégis a következő:
gyerek Spongyabobos fogkefetartó 2 db gyerekméretű fogkefével. 25 éves voltam..
Lássuk csak:
Bíró Ica kazija a pasimtól
Előre összeállított P..olive csomag szintén tőle, egy másik karácsonykor. Az azért durva volt. Gyakorlatilag kaptam karácsonyra 2 tusfürdőt, meg egy szappant, ráadásul a normál ár kétszereséért, egy randa műanyag neszesszerben..
Anyóstól egy megsárgult dobozú gyertya- és mécsesszettet.
Amit néhányan írtok (ágynemű, állólámpa), annak én kifejezetten örültem volna:))
További ajánlott fórumok:
- Tudsz venni ajándékot a gyermekeidnek Karácsonyra?
- Megtudtam, hogy a férjem ajándékot vett nekem karácsonyra....
- Milyen felesleges ajándékot kaptál már karácsonyra?
- Ti hány embernek vesztek karácsonyi ajándékot?
- Mit tennétek, ha a Párotok nagy értékű Karácsonyi ajándékot adna Nektek, de Ti nem tudjátok viszonozni és ez zavarna?
- Jártál már úgy, hogy betegen nem volt lehetőséged párodnak karácsonyra ajándékot venni?