Miért szúr a fejem egy ponton évek óta? (tudásbázis)
7. Doloresz21 (válaszként erre: 1. - Lemon97)
2018. aug. 7. 18:06
Sajnos az én fejem is egy ponton szúr, lüktet, bal oldalt közép tájékon. Nem tudom, hogy mi okozhatja, mert itt még sosem fájt.
6. DiusRizzo
2018. júl. 23. 02:19
Nekem bal oldalt felül fordult elő szúró, nyilaló fájdalom a fejemben napi 1-2 alkalommal. Aztán kihúzták a bal alsó bölcsességfogam és ez azóta megszűnt. Ha esetleg megvan a fogad vagy épp nő, rànézethetsz fogorvossal! Ha gyulladt, okozhatja.
5. Csimbók00
2018. júl. 19. 10:01
Migrénes vagyok 14 éves korom óta.
Van, hogy egy ponton fáj, van olyan is, hogy az egész fejem.
A helyedben elmennék neurológushoz vissza, hiába múltak el a tünetek.
4. lemon97
2018. júl. 19. 08:44
Erre en is gondoltam, de az a legfurabb, hogy egy ponton faj csak.
3. malacbefőtt
2018. júl. 19. 06:55
Hirtelen azt mondanám migrén. Sokaknál nyáron a melegben jön elő, télidőszakban pedig teljesen tünetmentesek.
2. Csimbók00
2018. júl. 18. 19:59
Szia.
Nem tudod időjárás változáshoz kötni?
1. lemon97
2018. júl. 18. 18:43
3 evvel ezelott kezdodott, a fejem bal oldalt hatul fent bizonyos idokozonkent szur, luktet, belenyilal a fajdalom. Tavaly nyaron voltam mr vizsgalaton, aminek a lelete nem lett visszavive neurologusnak mert oszre elmultak a tunetek (a haziorvos azt mondta semmi problema nincs vele, miutan elolvasta), azota nem is volt problema, iden is nyaron jott elo. Szerintetek mitol lehet? Fajdalomcsillapito altalaban segit rajta. 21 eves vagyok
További ajánlott fórumok:
- Férjem most ment az ügyeletre fáj a hasa jobb oldalán egy ponton és meg is van kicsit dagadva kitapinthatóan!Mi lehet ez?
- Kismamik, mi lehet ez? 23 hetes vagyok és egy ponton bele-bele nyilal a pocimba.
- Valóban létezik olyan, hogy genetikailag valakinek egy bizonyos ponton túl nem nő hosszabbra a haja?
- Fáj a fogínyem egy ponton és nagyon piros. Mit ajánlotok rá?
- Több ponton záródó biztonsági ajtóra kilincset hol lehet venni?
- Kihullott a szőre egy ponton. Mitől lehet?