Kismamik, mi lehet ez? 23 hetes vagyok és egy ponton bele-bele nyilal a pocimba. (tudásbázis kérdés)
Szia, köszi mindent, aranyos vagy! :)
A göböm még mindig ott van, a baba mocorog is meg pukkol is, így nem hiszem, hogy vele lenne összefüggésben. Mivel a másik oldalon is mintha éreznék valamit, arra gondolok, hogy kicsit kitüremkedhet az egyik nyirokcsomóm. Ezügyben meg felkeresem a háziorvost, hogy mi a véleménye róla, legfeljebb csináltatok egy vérképet, hogy nincs-e valami gyulladás a szervezetemben.
Lehet, hogy a szülészet jó, de nincs sok bizadalmam sajnos.
Na megyek,mert rövid lesz az ejszaka.;)
Szep almokat!
Szerintem keszülj inkabb ugy a szülesre,hogy ne led Magad bele a sima szülesbe es akkor nem lesz csalodas,ha csaszar lesz.
Olyan "okosokra" meg ne hallgasm,akik azt mondjak,hogy csak ugy eli at egy nö az anyava erest,ha rendesen szül.
Attol meg nem lesz a kapcsolatod sem rosszabb a Babaval,ha csaszar szükseges.
Csak azert irom ezeket,mert volt szerencsem ilyen megjegyzesekhez.
Kíváncsi vagyok nekem bevállalja-e Eszter a sima szülést...
Egyszer kerültünk a kerepesibe, mit ne mondjak... Anyum kint a váróban, görcsök közepedte a vaspadon görnyedt, holott heveny hasnyálmirigy gyulladás vagy gyomorcsavarodás gyanúval került be.
Hamar itt van mar.
Repülnek a napok.;D
Tapasztalat.;D
Marcussal total ilyen voltam en is.
Szio Molyka!
Nyugiiii!
Ne aggodj ennyire,kesöbb,ha kibujik a Baba fogsz meg eleget.:D
Ha ugy jobban megnyugodsz,beszelj Eszterrel.
Én 22 hetes vagyok és nekem is nyilallgat itt-ott, van, hogy többször is egy ponton, aztán máshol. A dokim szerint ez természetes, nyúlnak a szalagok, nő a méh. Lehet magnéziumot szedni, asszem az segíthet kicsit.
A kidudorodás pedig valószínűleg a kis pocaklakó valamije, az én is apróságom is produkál már ilyeneket:)
A baba mozog egész nap, most fedeztem fel, kb. 5 perce. A nyilalást se régóta érzem, most pl. nem is. Arra gondoltam, hogy valami ideget taposhat a baba... Nem szeretném ha baj lenne. :(
Egyébként nem görcsölök, nem fáj semmim...