Miért öklendezik a fiam? (beszélgetős fórum)
Bocsi,de nem volt nettem tegnap.
Ő ha meglátja a cumiüveget vagy az ételt elkezd öklendezni meg fuldokolni.
Nálunk is volt ilyen állandóan felragadt a szájpadlására a kaja, és öklendezett, a kis buta meg nemhogy ösztönösen segített volna magán, hogy lekotorja, csak állt és öklendezett. Egyszer az oviban épp uzsonna időben értem oda, az ovónő meg ott guggolt mellette, tanácstalanúl ütögetve a hátát, nemtudta mi a baj, mire odarohantam és leszedtem neki... :-(
Lehet más gyerekek is vannak így!?
Lehet hogy elég a türelem, hogy tényleg tapasztalja meg milyen a kaja, amúgy lehet az oviban ha látja hogy mindenki úgyeszi, ő is megenné.A gyereket a gyerekek húzzák jobban a dolgok felé.
Ha nagyon gáz, akkor szerintem gasztroenterológushoz kéne vinni.
S.O.S.!!!Légy szíves adj valami tippet,megoldást az ilyen problémák leküzdésére!
Mi is hasonló cipőben járunk csak még társul hozzá olyan mint parfüm illatok,hónaljszag,szájszag vagy egyébként ami neki nem tetszik!
sziasztok! nálunk is ez van :(
az én lányom most lesz 3 éves. holnap viszem oviba először, nem tudom mi lesz :(
magától nem hajlandó enni semmit. még mindig pépesítek neki, mert ha egy nagyobb darabot talál, rögtön öklendezik és rendszerint ki is hányja a kaját :(
Ezt csak most csinálja vagy már régebben?
Nekem csinált ilyet egyszer a fiam, ő beteg is lett,valami vírusos valamit kapott el de így kezdődött hogy öklendezett a kajától, kapott gyógyszert és evett megint rendesen .
Sziasztok!
21 hónapos fiam,cumisüveg láttán,vagy ha ételt akarok neki adni elkezd öklendezni és fuldokolni.Miért csinálja ezt?
Köszi a válaszokat!
További ajánlott fórumok:
- Kisfiam a köhögéstől öklendezik és hány. A hányás hasmenés után most ebben szenved. Most 2, 5 éves, segítsetek, mit tegyek?
- 8 hós kisfiamnak a korának megfelelő bébiételeket szűrőn is átnyomkodom, mert öklendezik a daraboktól. Más is így van vele
- Miért öklendezik mindentől?
- Ti hogyan kezdtétek a mellétáplálást? Tápszeres a fiam és öklendezik a gyümölcstől. Most beleraktam a tápszerbe és üvegből elfogadta.Ez gáz?
- 21 hónapos gyermekem miért öklendezik és rossz az étvágya?
- Miért öklendezik?