Miért nem tudom elfelejteni?:( (beszélgetés)
én is pont így vagyok..szép emlékként őrzöm :)
de azért ha meglátom....... :))
Annyi lehetőség van :D
Hát nemtom.. most van egy kapcsolatod és megláttad a régit és most előjött az érzés..hát ilyenkor szívás van:D
De én a helyedben nem foglalkoznék azzal ,akinek csak alkalomra kellek.. És nem dobnám vagy veszíteném el a biztosat a bizonytalanért..viszont csak akkor maradj a mostanival,ha kell neked.. Amit kétlek,mert most akkor nem ezt írtad volna:O
1..:hagyod úszni a régit,anélkül,hogy bármit tennél és maradsz ezzel akivel vagy..
2..:hagyod úszni a régit,anélkül,hogy bármit tennél ,de elhagyod az új pasid,mert nem fer vele ez így..hogy meglátod a régit és "lángralobbansz"
3.:elmondod neki az érzéseid és lehet akkor sem lesz semmi..sőt biztos,mert ha őt érdekelnéd,akkor már együtt lennétek :)
4.: elmondod neki az érzéseid és lehet összejön,bár kétlem.. hisz nem kellettél többre anno sem .. :S
5..: neked ő nem kell...csak piszkálja az egódat,hogy elakarod érni,hogy többre tartson.. 6.:sztem hagyd békén őt,mert ha neki kellenél esetleg,akkor ő "menne" utánad..:)
Ja a fórumkérdésre a válasz az ,hogy az egód miatt!!
elmúlik? szerintem ha igazán belehabarodott, nem fog... én 15 éve várom hogy elmúljon, de nem múlik...
elég meglátnom és kész vagyok tőle...
Ne áltasd magad!
Senki nem felejt...
Ezt akkor is tudtad, mikor 'Vele voltál'.
Sose felejtünk el semmit!
Ez alap....
Talán, mert szereted....
De pszt!
Ne mond el senkinek!
További ajánlott fórumok:
- Egy papot szeretek már lassan 10 éve reménytelenül és nem tudom őt elfelejteni
- Nem tudom elfelejteni
- Mit tegyek, ha tegnap este a gyógyszeremet elfelejtettem elhozni, nem vettem be és nem tudom, mikor tudom pótolni?
- Már 1 éve, hogy nem tudom elfelejteni
- Megérné újrakezdeni? Miért nem tudom elfelejteni Őt?
- Van két férfi az életemben a múltamban akit nem tudok elfelejteni mindig az eszembe jutnak miért van ez?