Miért nem kaptam üdülési csekket tavaly? (tudásbázis)
Aha, lehet. Nem láttam az igénylőlapot, mert már nem élünk együtt; csak utólag mesélte, hogy megpályázta, de hónapokig semmi. A kisérős dolgot meg végképp nem tudom, hogy van, de erre hivatkoztak, amikor rákérdezett :-O
De köszi a tippet a honlappal.
Az idén még nem volt pályázati kiírás a nagycsaládosoknak.
Figyeld a www.udulesicsekk.hu honlapot.
Ha dolgozik valaki a családban, akkor az ő munkáltatója bármikor "vehet" neki üdülési csekket.
Ez egy plusz juttatás a dolgozónak.
Az idén is lehetett pályázni az üdülési csekkre.
Anyukád biztosan félreértett valamit.
Én nem emlékszem erre a kisérő megadása dologra.
A sógorom igényelt és már be is lett fizetve az önrész.
Mi tavaly kaptunk, ezért nem igényelhettünk az idén.
Ha megnézed a www.udulesicsekk.hu oldalt, akkor láthatod, hogy kb. tízszeres volt a túljelentkezés és valószínüleg ezért nem kapott az anyukád.
Figyelni kell rendszeresen ezt a honlapot, mert lehet, hogy az idén lesz még egy pályázat.
Erre azonnal reagálni kell.
Ezen a honlapon azt is leírják, hogy senkit nem értesítenek a nemleges válaszról és nem leveleznek senkivel.
Kitől kaptad ezt a felvilágosítást?
Nyugottan megigényelhetted volna!
Azért nem kaptál,mert elfogyott a pénz.
Talán próbáld meg most,már a neten van az igénylési lap.
miért nem kaptam üdülési csekket tavaly?
A nyomtatványt kitöltöttem, elküldtem s nem tudom miért,de nem kaptam. Az idén jó lenne már nyaralni...e nélkül nem megy 4 kiskorú csemeténk van. Segitsen valaki!
További ajánlott fórumok:
- Munkáltatóm üdülési csekket akar adni, azt mondta a hideg étel mellé, kötelező üdülési csekket is adni. Kötelező elfogadni?
- Hogyan, ill. hol lehet üdülési csekket igényelni? Mi kell hozzá?
- Üdülési csekket amin név van, át lehet ruházni vagy el lehet adni?
- Gyed mellett lehet igényelni üdülési csekket a TB-től?Ez igaz?
- Szolárium üdülési csekkel? Tudtok ilyen helyeket, ahol elfogadják ilyen felhasználásra is az üdülési csekket?
- Hajdúszoboszlón az aquaparkhoz közel tudtok ajánlani valamilyen jó kis szállást, ami nem túl drága és ahol üdülési csekket is elfogadnak?