Hogyan, ill. hol lehet üdülési csekket igényelni? Mi kell hozzá? (tudásbázis kérdés)
Szia.
Azt szeretném kérdezni,hogyan tudok üdülési csekket igényelni mint magánszemély.Mindig csak olyat találok ahol csak cégek tudnak.
szia!
Tudod már hol lehet igényelni?? én is csak a neten akartam, de mivel nem vagyok jogosult nem is koptattam a lábam az ügyben.
Egyébként bocsi hogy csak most válaszolok ,de csak most olvastam
Szióka!
Miért nem jár neked az üdülési? Meghaladja az egy főre jutó jövedelmetek a határt?
Megköszönöm, ha megírod. ill. átmásolod, amit küldtek. De csak ha nem gond. :))
Köszike
szia! én is gyed-en vagyok de nekem sem jár üdülési csekk!már utána néztem írtam e-mailt az udulesicsekk.hu oldalon a szerkesztőségnek!
ha gondolod átmásolhatom neked az üzit és megnézheted hogy mit írtak!
pussz
Szia!
Én is szeretnék igényelni, három fiam van, és még gyesen vagyok! Szeretném megkérdezni, hogy adókártyát, hol szerezzek a gyerekeknek? A taj szám nem jó, ha beírom? Valamint munkáltatói igazolás kell, vagy a nyugdíjfolyósító álltal kell, hogy gyest kapok? Előre is köszi!
Szia!
Nagyon sajnálom, hogy nem vagy rá jogosult! Nem is értem, miért nem támogatják az egy gyermekes családokat! Hisz annak az egy szem gyereknek is jól esne egy nyaralás, a szüleinek pedig a kevesebb kiadás!
Honnan próbáltad meg igényelni? Tudnál nekem ebben segíteni? Mi is gondolkodunk rajta, még soha nem kértük, hátha elfogadják! Jó volna.....! :))
Köszi szépen előre is.
dus
Na én balek most olvastam el figyelmesebben hogy ki vehet igénybe üdülési csekket és én nem kaphatok. Mivel nekem csak egy kisfiam van, és csak az kaphat akinek minimum két gyereke van! Na tessék, már megint egy tipikus énfajta szerencsétlenség!!! Már elegem van az egészből!!!!!!!!!! Nem elég ez a hülye válság, meg az hogy elbarmoltam a netbankár szolgálatásomat is, plusz még Ádika ma úgy elesett mikor utánam szaladt hogy széthasadt a szája és csupa vér volt minden!!!! Még ezt a szaros csekket sem kaphatok, mivel ugye csóró vagyok, de csak egy gyerekem van!!! ÁÁÁÁÁÁÁÁ!!! nem is mondok inkább semmit!!!!!
Bocsika , de ki kellett irnom magamból, mert felrobbanok!!!!
pusz nektek!!!
Sziasztok!
Engem is nagyon érdekel a dolog, mert mi is ha májusban megyünk nyaralni, akkor fel tudnánk használni.
Én most Gyed-en vagyok, így adómentesen igényelhetem, de mielőtt neki fognék, megkérdezem a munkáltatómat, van-e lehetőségem onnan igényelni. Mivel neki pénzébe nem kerül, hátha megoldható lenne!
Mekkora az összeg, amit meg lehet kérni?
Mik a feltételek? A minimálbér?
Teljesen lázba hozott a téma! :)))
Én meg tudtam nyitni az oldalt most az előbb. De a február 1. nem az igénylési határidő, hanem akkor fogják feltenni az igénylőlapot és a feltételeket. Febr.1 és ápr.15 között lehet igényelni, minél előbb kéred, annál valószínűbb, hogy jut, mert a keret véges, alapítványoktól szerzik a pénzt. Bár nekem egyszer nem jutott, de írták, hogy ha szereznek újabb forrást, akkor szólnak...gondoltam sohanapján, de pár hónap múlva küldtek levelet, hogy ha a mellékelt csekken befizetek aug.19-ig 20ezret, akkor küldik a 80-at...és télleg:-)
Szóval no para, febr. első napjaiban próbáld újra!
ez igy van, de ha a munkáltató nem ad páromnak. én meg ugye gyesen vagyok akkor lehet igényelni is az udulesicsekk.hu oldalon.Ha magánszemély igényli akkor elbírálják, meg attól is függ hogy jut e a keretből, akkor kaphatok én is
De nem lehet megnyitni az oldalt.Szóval nem tudok igényelni, pedig a határidő február 1
Az üdülési csekket a munkáltatónak meg kell vennie
és a következö évben az adózásnál visszaigényli.
Szóval ha a munkáltatónak nincs anyagi fedezete arra, hogy egy évig hitelezze akkor nem tud adni.
hát igen! De ez a senkiházi banda komolyan mondom bunkóak gyülekezete! Nagyon haragszom rájuk!
De hátha sikerül elintézni magamnak
Képzeljétek a férjem ma megkérdezte a munkahelyén hogy kaphatnak e üdülési csekket. Erre a főnök elkezdett üvöltözni vele hogy mit képzel magáról, meg hogy nem jótékonysági intézmény, és elégedjen meg avval amit kap.
Na mit szóltok???!!! Hülye paraszt!!!
Úgyhogy marad az hogy magunknak igényeljük.
köszi, köszi!! :)
én megyek szunyálni! Pusz Nektek!
További ajánlott fórumok:
- Üdülési csekket amin név van, át lehet ruházni vagy el lehet adni?
- Gyed mellett lehet igényelni üdülési csekket a TB-től?Ez igaz?
- NAV-tól a gépjárműadó fizetéséhez hogyan kell csekket igényelni?
- Tudja valaki, hogy hol lehet üdülési csekket cipőre vagy ruhaneműre levásárolni Zala megyében?
- Üdülési csekket igényelne nyugdíjas! Lehet még?
- Valaki esetleg tudja-e hogy a szegedi Cinema City moziban elfogadnak-e üdülési csekket? Vagy Szegeden hol lehet vele vásárolni?