Gyed mellett lehet igényelni üdülési csekket a TB-től?Ez igaz? (tudásbázis)
Én gyesen vagyok és páyázat utyán adatam be az igénylö lapot az üdülési csekkre. A netröl le tudod szedni az igénylö lapot csak sies vele mert e hónap 31-ig leht beadni. Most olvastam végi a hozá szólásokat nem április 15-ig lehet igényelni január 31ig lehet csak.
Itt megtalálod levan irva minden. Énis a multhéten adtam be . Szerintem ne hagyd ki ad be teis. Remélem tudtam neked segiteni.
ha egyéni vállalkozó vagyok akkor megkaphatom?
A havi jövedelmem nincs 100000ft!
Sziasztok!
Én tavaly januárban igényeltem a szolidaritás pályázat alapján. Terhességi gyermekágyi segélyen voltam, akkor volt a kisfiam 2-3 hónapos, a lányom 3 éves. A munkáltatóm kiadta a jövedelemigazolást (nem szerepelt rajta,hogy TGYÁS-t kapok), amit a pályázati lappal együtt elküldtem és kaptam üdülési csekket 90.000 Ft értékben, 30.000 Ft befizetése ellenében.
Ha nem kaphattam volna, akkor nem adtak volna.
Gondolom a gyerekek korából(az ő adataikat is fel kell tüntetni) rájöhettek, ha akartak, hogy nem aktív munkavállaló vagyok.
Remélem tudtam segíteni.
Üdv:
Móni
Ha jól emlékszem április 15-ig lehet beadni. Ha férjed addigra keresőképes lesz adjátok be.
De tényleg nézd meg azért te is a honlapon.
Ezt találtam: az üdülési csekk honlapján. Ha ezeknek a kritériumoknak megfelelsz meglehet próbálni.
SZOLIDARITÁS
Pályázat TÖBB GYERMEKET NEVELŐ MUNKAVÁLLALÓK RÉSZÉRE
azon belföldi illetőségű munkavállaló:
– aki a pályázat beadását megelőző hónapban teljes munkaidős
munkaviszonnyal rendelkezett, továbbá
– akinek a pályázat beadását megelőző havi bruttó keresete nem haladta
meg a 100 000 Ft-ot és
– más jövedelemmel nem rendelkezik, valamint
– aki kettő vagy több gyermeket (a pályázat benyújtásának napjáig 18.
életévét be nem töltött gyermek) nevel saját háztartásában.
A többit itt olvashatod részeltesen:
További ajánlott fórumok:
- Munkáltatóm üdülési csekket akar adni, azt mondta a hideg étel mellé, kötelező üdülési csekket is adni. Kötelező elfogadni?
- Hogyan, ill. hol lehet üdülési csekket igényelni? Mi kell hozzá?
- NAV-tól a gépjárműadó fizetéséhez hogyan kell csekket igényelni?
- Rokkantsági ellátás mellett lehet GYES-t igényelni?
- A nyíregyházi önkormányzatnál lehet igényelni szülési támogatást? Ha igen, mekkora összeg és milyen feltételek mellett igényelhető?
- 18 évesen, különélés esetén középiskola mellett milyen támogatásokat tudok igényelni? (élettársi kapcsolatban)