Miért nem fut a skype a gépemen? (tudásbázis)
Valahogy nem minden verzio ment nélam sem
6.0.0.120 van nekem ami tökéletes rég óta.
Viszont uninstallnál minden skype hivatkozást elemet meghagy a registryben és ugynazt játsza el ujbol és ujbol
Tehát uninstall után érdemes a WiseReg Cleanert lefuttatni, az kipucol minden olyan bejegyzést ami már nem élő, nem mutat semilyen telepitett programra
na nekem már tele a...
újra és újra telepitenem kell,mert egy kis idö után ugyanaz van mint amit leírtam,mikor újratelepitem azokat a verziókat,amiket Access írt,minden oké,pár napig,aztán kifújt.nemtom mi itt a probléma,v hogy oldjam meg...
ok!
ajj,magamtól aztán ki nem találtam volna a megoldást :))
azt a betyárját,sikerült,feltelepítettem az5.10.0.116-et,és megy!!!
nagyon szépen köszönöm a tippet!!!!! <3
sajnos már újratelepitettem vagy 600x:( mindig ugyanaz van:(
egyébként ugyanazzal a címmel be tudok jelentkezni,és mégis..:(
Töröld ki, és telepítsd újra.
Lehet elfelejtetted a régi jelszavadat, de az email címed a régi, és azt érzékeli a Skype, hogy már ilyen címmel valaki fent van, de nem jó hozzá a jelszó. Kérj új jelszavat, ha esetleg ez a probléma.
régen használtam skypot,de aztán töröltem a progik közül,gondoltam úgyse fogom használni,hát elég rosszul tettem,mert most meg sztném.
Annyi a probl,hogy feltelepitem,és nem az a felhasználófelület jön ki,ami ilyenkor szokott,hanem bejelentkezek,és akkor felül ott vannak menüpontok,pl:támogatás,letöltések,profilod,m iténtudommik.De semmit nem lehet kezdeményezni,se csevegést,semmit,mert olyat sehol nem találni,ennél érthetőbben sajna nmtom leírni,hátha így is érthető.....régen ugye oldalt ott volt a csevegőpartnerek listája,új partner felvétele,stb,tehát tudom mi lenne normális,de vmi nem stimmel.
ha a skype ikonjára kattintok,se az jon ki,hogy írja be a felhasználónevét,jelszabát,hanem a skype emblémája+3 menüpont,ha belemegyek valahogy megtalálni,hogy jelenkezzen be webfiokjával,vagy skyppal,de ha bejelentkezek akkor is az van,amit leírtam.
nemtom,tözörltem esetleg vmit anno,ami szükséges lenne a skype futtatásához,v mi történt?eléggé analfabéta vagyok az ilyesmihez...előre is köszi
További ajánlott fórumok:
- Nálatok sem kapcsolódik most a Skype vagy a gépemen lehet a probléma?
- Miért nem tudom lejátszani a videókat a gépemen? Mi hiányzik?
- Miért van az hogy nem találok egy filet a gépemen? Írom a problémát...
- Miért van Asus gépemen fordítva a kamera kép?
- Nem indul el a skype a gépemen, mit csinálok rosszul?
- Ha van két Skype nevem, csak egyet tudok használni a gépemen?