Miért van az hogy nem találok egy filet a gépemen? Írom a problémát... (tudásbázis kérdés)
A néró egy fizetős szoftver. Ha nem bolti cd-d van, akkor csak illegális verziót (törést, azaz cracket) tudsz telepíteni, vagy próbaverziót, ami csak pár napig-hétig működik.
Nem tudom, honnan van a telepítőd. Gondolom, letöltötted. De honnan?
ezt nem értem, akkor hogy látod a fájlokat?
Nyisd ki a sajátgépet. Fönt az Eszközök menüben menj a mappa beállításaira. A nézet fülön megtalálod a következő beállítást:
- rendszermappák tartalmának megjelenítése
- rejtett mappák tartalmának mutatása.
ezeket engedélyezd. utána másold be fönt a címsorba, hogy
C:\Documents and Settings\boszeee\LocalSettings\Temp
és nyomj entert.
kilistázza a .dat fájlokat így?
törölni egyáltalán nem tudom mert úgy csinál mintha nem is lenne rajta a local settings.
az elérési útvonal:
22 94 MB \Documents and Settings\boszeee\LocalSettings\Temp\NERO20100326135034074\applications\soundtrax\Data1.cab
oké, és mi történik, ha megpróbálod törölni őket?
és ha megpróbálod újratelepíteni a nérót?
További ajánlott fórumok:
- Csevegjünk erről- arról, ami Neked éppen problémát jelent, és lássuk új szemszögből a kérdésed.
- Egy óvodai problémától, a fejtetűtől hogyan lehet megszabadulni hatásosan?
- Te hogyan kezeled a problémát a párkapcsolatodban, önismeret a párkapcsolatban
- Tanácsot szeretnék kérni! Hogy oldhatnám meg a következő problémát? :
- Ha olívaolaj helyett napraforgóolajjal főzöm 7,5 hónapos fiam ételeit, okozhat valami problémát?
- Windows újratelepítés volt a gépemen. A webkamerám telepítőlemezét nem találom.Tud valaki segíteni, hogy a neten találok-e hozzá programot?