Miért nem fogadja el magát olyannak a NŐ, mint amilyen? (beszélgetés)
Szép történet,jó olvasni.
Remélem is :-) hogy Vele is jóra fordul minden.Az esélye meg van,ugyanannyi mint másnak.Csak meg kell értenie.
Én két éves lányommal maradtam egyedül!Anyámhoz költöztem,2 évig voltam egyedül.Akkor ismertem meg a mostani páromat azóta együtt vagyunk,imádja a lányomat aki most 12 éves.Azóta van már egy 4-éves kislányom is.Örülök,hogy így alakult!A barátnődnek is van esélye!
Pedig össze kell szednie magát.A passiát felejtse el,mint férfit,neki teljesen mindegy milyen a súlya,szerintem nem ez véget nincs vele.Persze mindig a gyereke apja marad és kész.Másnak is sikerült tovább lépni mással/de sok van ilyen!/És nem mindenki top model,de kedves,megértő,jó anya és ez akár vonzo is lehet!
Sajnálom én is,meg dühös vagyok rá sokszor...mikor beszélgetünk.Mondom is neki...de mintha nem értené.
Szegény,azért úgy sajnálom!Azért nem boldog,mert nem haggya,hogy az legyen!Pedig az lehetne ha engedné.
Hát persze.Az elvek, a ki nem mondott törvények-amiket megszegett a Barátnőm.
... igaziból nem emlékszem, hogy éves voltam, amikor rájöttem, hogy már nem érdekel senki véleménye... nem akarok senkinek megfelelni... de szerintem ez a kor mindenkinél eljön előbb vagy utóbb. :o)
... és biztos nem azért, mert van rajt néhány kg plusz. ;)
Így igaz.
Határidőket tűz ki maga elé: na húsvétra lefogyok,vagy karácsonyra{mert meglát a gyermekem apjának a nagy-gyerekei...}és jól akarok kinézni.
Tetszeni akarok Nekik.Holott soha nem fogadják be,azt már bebizonyították :-(
azt hiszem amég az ember önmagával nem elégedet,addig hiába bizonygatja más az ellenkezőjét.Sokat javítana a helyzetén ha tőbbet járna társaságba,akikkel jól érzi magát.Nem volna ideje sajnálnia magát,s talán felismerné,hogy semmivel sem kevesebb mint más!
Régen jártam én is,de semmire sem tartom.Az őszinteség a legjobb pszichológusa az embernek.
Nekem is jó tapasztalataim vannak azért merem a kineziológust ajánlani. Anno voltam pszichológusnál is, de semmi jót nem tudok róla mondani.
.. igen, ennyi idős korra általában már a gyerekek is többé-kevésbé felnőnek... belenyugszunk, hogy már nem leszünk 20 évesek... és harmóniába kerülünk magunkkal... a harmónia pedig a szépség, elégedettsg egyik forrása. ;)
Még nem voltam kineziológusnál,viszont a Nővérem igen.Jók voltak a tapasztalatai.
Semmi sértőt nem írtál.Ez így van,és remélem egyre több Nő lesz még sokáig csinos.Persze nem súlykérdés , viszont van az a súly,amire azt mondom: muszáj fogyni.
Én is kivagyok akadva, akárcsak Te a jósoktól. Azok csak szédítik az emberiséget.
A kineziológust azért mertem ajánlani, mert valamilyen szinten nekem már sokat segített.
Őnála őszinte lesz, hidd el:)
Pszichológusa én vagyok :-)
Az anyagiak azért megfogják a lehetőségeit.
Amúgy van itt a fórumon egy tag, aki szerintem egy földre szállt angyal.....írjon neki a barátnőd, hátha tud segíteni neki....ha gondolod, priviben megírom ki az illető.
A jóslókat szokta hívogatni a tévében.Nem tudom ki hogy van az ilyenekkel,de én speciel ki vagyok akadva az ilyen kuruzslókra....főleg tévén keresztül.
Ez jó ötlet!Megmondom Neki.Csak lenne őszinte ott.
az ápoltság és igényesség nem súly kérdése.
Igen, ez jó ötlet, tényleg!!!!
Sziasztok,Most lehet hogy sokan kiakadtok amit mondok!Szerintem olyan jó,hogy mi nők szeretnénk csinosak jo megjelenésü lenni.Nézzétek,hogy az a nő aki kicsit is ad magára sokáig vonzó fiatalos maradhat.Ma már énszerintem pl: egy 40-50 éves nő Tök jól nézhet ki./remélem senkit nem sértettem meg!/Ez azért van mert,mindig elégedetlenek vagyunk.Kevés ilyen korú nő jár kendőbe,fogatlanul,kontyos ősz hajjal.Ez így a jó!
Pszichológust javasoltál esetleg? Vagy elzárkózna?
Szerintem ezen egy kineziológus tudna segíteni oldással. Valószínű nagyon mélyen van a titok nyitja. Meg kell oldani, nehogy mégrosszabb legyen.
Ugye?
Aztán őszinte is vagyok Vele :-)
Mindig úgy érzem: na túllép a Pasin,talán most fog megnyílni más irányba.De mint az elakadt lemez: a testéről és a gyermeke apjáról....
Valószínű már mélyebben van,mint gondolnám.A testképzavart és a párkapcsolati kérdést sem tudom helyretenni nála.
Szerencsére tényleng mindnekinek más a "szépségideálja":), így mindenféle alkatú hölgy talál magához illő társat, akit szeret és aki elfogadja, megbecsüli őt:)
Nem.Még 2004-ről az ismeretség majd barátság.Jártam egy iskolában,tanfolyamon,onnan.
További ajánlott fórumok: