A fokozatosság tényleg fontos, de vannak étrend kiegészítők, természetes növényi alapanyagokból készített edzést segítö porok, fehérjeszeletek, vitaminok is, amik szintén segíthetnek. Párom használ is egy konkrét termékcsaládot, kiváncsiság esetén megírom melyiket :)
Én egy pár éve elkezdtem itthon Péntek Enikőnek a zóna edzését csinálni. Na, abból 10 perc is sok volt. Akkor jöttem rá hogy milyen hurka-gyurka vagyok. Aztán váltottam Rubint Rékára, az már vmivel könnyebb volt. Egy darabig csináltam, aztán jött a megvilágosodás hogy nem szeretek én ugrándozni ha nem muszáj. :)
Ne tornázz 1 órát! Kezdd kicsiben. Találsz 10 perces edzéseket is, emeld fokozatosan az időtartamot. Lényeg a rendszeresség! Én a jógát 15 perces programokkal kezdtem, mert annyira idegesített. A pilatest szintén. Most már simán megy az 1 óra és megszerettem mindkettőt.
Próbálkozz először rövidebb edzésidővel és az sem baj, ha közben nézel valami motivációs videót. Az edzés ezen része fejben dől el. Otthon nehezebb nekiállni, mert kevés a motiváció. Most sajna az edzőtermek zárva vannak
Ide figyelj Frufru, akár 26 vagy fordítva, ha lenne időm megmagyaráznám hogy kövéren nem fogsz tetszeni a csajoknak. Ha az nem rettent vissza, akkor úgy kell neked megérdemled.
Úgy érzem hogy egyszerűen nem bírom meg csinálni az egy óra hosszá edzést.Nincs erőm vagy csak simán a lustaság.Ti mikor edzetek akik sokat akarnak fogyni és hogyan motiváljátok magatokat tippek is jöhetnek