Érvek, hogy miért menjünk edzeni, és miért jó a sport, mozgás. (beszélgetés)
Neked kellene tudnod..
Én futok, szinte napi szinten, nyújtok, hulahoppozok lazításként, súlyzózom, sétálok rengeteget, hasizmozom.. mikor mi.Mert JÓ ÉRZÉS. Élvezem. És amikor nem élvezném, nem csinálom. Úgy nem lenne az igazi. Ezt csak teljes bedobással lehet csinálni, vagy sehogy... Egészséges , az tény. De inkább lelkileg :)
En szemely szerint 7 eves korom ota uzok valmilyen sportot szinte napi redszeresseggel. Az, hogy testileg es egeszsegileg milyen elonyei vannak, azt indenki nagyon jol tudja. Ha jo alakot akarsz, akkor sportolassal lehet azt elerni, illetve kesobb is megtartani.
De az evek soran en arra is rajottem, hogy ezek mellett meg ad egy pluszt az embernek. Megpedig kitartast, allokepesseget es kuzdeni akarast. Ezek a dolgok meg remekul jonnek az ember mindennapi eleteben, amikor valami baj van, vagy bizonyitani kell, stb. En ezt nem egyszer tapasztalom es tudom, hogy sok sikeremet a sportnak koszonhetem! En ezzel biztatnalak!
Kedves első hozzászóló bizonyos határon belül kell a mozgás a testnek és annyi, ami kellemes felüdülést
és jóközérzetet okoz. Ezt is ésszerűen és megfontoltan. Üdv.Ágnes
Sokan azt hiszik, hogy a mozgás fárasztó dolog, de ha mozgok, mindig több energiám lesz, felpezsdülök, jól érzem magam a bőrömben -és ez másoknak is feltűnik ám. Sok barátot is lehet szerezni, ha az ember kilép otthonról, vagy elkezd egy mozgásformát csinálni, és van miről beszélgetni. Segít abban, hogy a napi hülyeségeket elfelejtsem, és csak magammal foglalkozzam egy picit, hogy az legyek, aki lenni akarok, mert képes vagyok rá. AZ ember veleszületett joga a fizikai tökéletesség.
Jobb ma egy fél óra bicajozás, mint 10 év múlva egy bypass műtét, vagy agyvérzés. Nekem mindig erőt adott egy kedves házaspár, akik a mai napig együtt járnak kondizni, és vagy 30 évet letagadhatnának simán! Hihetetlenek. És mosolyognak. És szeretik önmagukat....ej, de nagyon fellengzős lett. SZóval csak, csináld,ami jól esik, tudván, hogy ezzel milyen jót teszel önmagadnak :)
További ajánlott fórumok:
- Hova menjünk, kiránduljunk hétvégén? - Hétvégi programok, tippek
- Hogyan tartsuk meg a kiválasztott pasit tartósan, avagy hogyan menjünk férjhez? :)
- Jelentkeztem a Széf című játékra és felhívtak, hogy holnap menjünk be a tesómmal. Mi fog ott történni? Tapasztalat? Köszi
- Mikor menjünk orvoshoz pozitív teszt után?
- Hová menjünk belföldön nyaralni?
- 32hetes kötelező(tehát sima és nem 4d)uh-on meg fogják tudni mondani, hogy hány kilós-dekás a picim? Vagy inkább menjünk 4d-re?