Miért nem állunk ki jobban a jogaink, a véleményünk mellett? (beszélgetés)
Ez igaz. Vannak olyan boltok, ahol kamerával figyelik az eseményeket , és ha valamit észlelnek az erre kialakított szobában, akkor a biztonsági ember közbelép.
De még nem minden bolt van felszerelve ilyen technikával, és biztonsági őrrel. Addig pedig ez a megoldás a legkézenfekvőbb.
Na, legközelebb már vetkőznöm is kell? Jól nézünk ki! :)
A biztonságtechnika ma már fejlett szinten áll, a bevásárlókocsit illetően nem az az egyetlen megoldás, hogy felpakoltatják a kartonos árut. Csak éppen áldozni kellene erre a területre jobban.
Attól függ. Ha nem logikus, mellé még életszerűtlen a kérés, ellenszegülök.
De most, hogy erről írunk, eszembe jutott, hogy pályázni fogok valami multicég vezetői állására, és rendberakom ezt a futószalagfelpakolós kérdést. ;)
Pont így tudják valamennyire felügyelni, mivel minden vevő mellett nem állhat ott eladó.
De sokszor még ez is kevés, mert bő ruházat, vagy kabát alatt is is kivihetnek ezt és azt a boltól.
De a pénztáros kezén keresztül megy át az árú és nem azokon akik a raktárban dolgoznak. Ő veheti észre és akadályozhatja meg ezt főleg ott ahol nincs biztonsági őr.
Kérdeznék Tőled valamit. Ha Neked a főnököd meghatároz valamit, azt végrehajtod vagy figyelmen kívül hagyod?
Én továbbra is azt mondom a boltos a munkáját végzi, meg van határozva neki mit kell kérnie a vevőtél.
Ha nekem azt mondja pakoljak én pakolok.
Ha valaki elmegy vendégsége, ott is, ha megkérik leveszi a cipőjét . Ha ez neki nem tetszik akkor maximum máskor nem elmenni ahhoz a személyhez vendégségbe.
További ajánlott fórumok:
- Szerinted is minősíthetetlen, hogy ócsárolnak embereket bizonyos fórumokon, mert más a véleményük?
- Mi a véleményünk a Büntetés Végrehajtásról? (hozzátartozók-bekerültek)
- Ha ennyire nem passzol a kikapcsolódásról való véleményünk?
- Csupán elméleti kérdés, mi helyes, folyton hallgatni vagy odamondani a véleményünket?
- Betaloc 10 mg hogy kell szedni? Naponta 2x vagy 3x? Az orvosoknak nem egyforma a véleményük.
- Mi a véleményük az auchanról azoknak, akik ott dolgoznak