Mi a véleményük az auchanról azoknak, akik ott dolgoznak (beszélgetés)
Szia Márk!
Az eltévedt áruk , nem az ott dolgozók hibája, állj meg pár percre és figyeld meg az embereket . Kis hörcsögként felhalmozzák a megvásárolandó termékeket , majd átgondolják és ahogy esik úgy puffan alapon teljesen mindegy neki hol van és hova teszi , ő bizony kirakja a polcra.Innen lehet a zöldülő virsli, ha előtte jó ideig mondjuk a polók mellett +20fokban időzött... Ebből adódnak a további félreértések is. Az bezzeg oda volt kirakva és annyiért !!! Igen ám, de nem mindegy ki rakta oda. A dolgozók nem győzik , naponta több ezer vásárló fordul meg , mindenkinek egy osztálya van , amit rendbe kéne tartania , feltölteni , gondoskodni minden akció meglétéről és arról , hogy a kedves vásárló bizony elégedetten távozzon.Egyedül a műszaki osztályon vannak eladók , ez egy önkiszolgálló áruház. Tehát csak árufeltöltőkkel találkozol, no meg a pénztárossal, akire "rázúdítod" az összes "negatívumot" , ami az áruházzal kapcsolatban ért.De kötelező a MoJoKöVi ! :D
én nem dolgozom ott, de nyáriszünetben majdnem oda kerültem.. aztán 350-es órabérért úgygondoltam, hogy mégsem szakadok meg. de az pozitívum, hogy leagalább felvesznek diákokat. a közelünkben van egy így sűrűbben járok oda, de sok a negatívuma. mint a legtöbb hipermarketben, itt is bénán van berendezve minden és direkt úgy, hogy mindent be kelljen járni. ezen kívül nem figyelnek annyira az árura. ezt az is megerősítheti aki ott dolgozik. a múltkor majdnem zöld virslit vettünk. tényleg zöld volt !!! továbbá sok élelmiszer elkallódik a polcokon és ott romlik meg, ezekre nem figyelnek annyira...
nemrég gps-t akartunk venni és ha már ott voltunk ott is megnéztük... a srác semmit nem értett hozzá. abszolút semmit. de legalább jóindulatú volt és azt mondta hogy menjünk márkakereskedésbe és ott kérdezzünk utána a dolgoknak, és ha itt olcsóbb akkor menjük vissza érte.
a pénztárosok is rendesek, általában kedvesek, szerintem nem a dolgozókkal van a nagyobb baj hanem az irányítással. nem megfelelő embert vesznek fel bizonyos helyekre és nem ellenőrzik a dolgokat...
A Teszko egy szar, én Osonba járok :)
De tényleg, itt a környékemen ez van...
Szia,
az Auchan egy szar,én a Tescoba járok.:)
Sziasztok!
Véleményekre lennék kíváncsi, olyanoktól akik az auchanban dolgoztak, vagy még jelenleg is ott dolgoznak. Mint munkáltató milyen az auchan?