Szerinted is minősíthetetlen, hogy ócsárolnak embereket bizonyos fórumokon, mert más a véleményük? (beszélgetés)
Azért az ember néha elveszti a fejét tényleg, általában békés vagyok, de amikor valaki ok nélkül leseggfejez valakit, ill egyéb minősítésekkel illet olyanokat akiket nem ismer és nem is tudja h miről van szó, nekem is elszáll az agyam.Hát kikeltem magamból.Elég gáz mások külsejét ócsárolni miközben az illető nem mer képet felrakni magáról ..hááát...igen nyuszzó rólad van szó, de már írtam privit....és nem, nem ócsárollak, csak lehiggadtan elmondtam a véleményemet és bennem van annyi h bocsánatot is kértem.
De mások is vannak itt akiktől néha lehidalok...tényleg szerintem a minimum h az ember bocsánatot kér legalább, nem?
Emberek vagyunk mindenkinek lehet kötekedős napja, de azért vannak itt nagyon durva arcok is!
A beirók legyenek megértők, toleránsak meg lehet azt kulturáltan is beszélni egymással bármi is essen szó,ne vegye senki zokon és főleg ne bántsuk meg egymást. Képzeljük ebben a Hoxában különféle más fórumokat találhatunk kedvünkre, amikhez hozzászólunk, ha mód lenne személyesen örömről,bánatról beszélgetni, hogy kinek van buja, baja, vagy egy kis vidám dolgokról egy nagy csarnok telne meg vele rengetegen elmennénk talán, ha mindenki szeretné. A társalgások elég hosszura nyulnának.
Szivélyes üdvözlettel:
Köszönöm, hogy meghallgatattok.
Anyuci91
Mondjuk ezzel egyetértek. Ezt az egészet részben gyereket figyelem felhívó akciónak szánta szerintem, és sikerült is neki :S
Letiltani senkit nem lehet azért, amit mond / ír itt, legalábbis amíg nem törvénybe ütköző. Viszont lehet sztrájkot folytatni ellene - nem reagálni semmire, amit ír.
Jó reggelt!
megnéztem, remek eszmecsere volt.
:)
miért törölné?
az Ő naplója.
engem?
nem nagyon fordult még elő, hogy ne tudjam itt megvédeni magamat.
Nem.Miért lenne "minősíthetetlen"?:)
Joga van hozzá,azt tenni,azt mondani,azt érezni,azt gondolni,azt írni ,amit csak épp akkor abban a pillanatban érez gondol,ír.
Hogy ez valakit zavar ,vagy nem fér bele a nyelőcsöve átmérőjébe,az már az Ő problémája:DDDHát nem?:))
ja, értem, az ilyen színvonalúakon egy jót kell röhögni, szerintem.
aki ilyen szinten van az azért másból is felismerhető.
én szimpla okból nem raktam fel képet, nem tartozik senkire itt, hogy hogy nézek ki, mondhatni teljesen lényegtelen momentum.
További ajánlott fórumok:
- Milyen híres három nevű embereket ismersz?
- A kövér embereket miért bántják, a soványakat pedig miért nem?
- Tucatnevű hírességek. Írjatok Kiss, Nagy, Kovács, Szabó, Tóth nevű ismert embereket.
- Miért nem állunk ki jobban a jogaink, a véleményünk mellett?
- Mit tegyek, ha a munkatársaimat, vagyis a tényleg hétköznapi embereket nehezen viselem, a témáik zavarnak inkább? (Tv, híradó, pletyka, stb)
- Gyűjtsünk össze egy topikba híres embereket /tudós, felfedező, író, stb. Szül.év, hely, jellemezd pár szóval/.