Miért lájkol? (beszélgetés)
A barátnőjének nem szólhat, mert a sztorimat lájkolja, és azt a barátnő nem látja.
Valóban, azt csak ő tudja, hogy mit miért csinál... Igazából bármi lehet. Azt írod, hogy mostanában kezdte a likeolgatást. Lehet, hogy ő mostanra tart ott, hogy mindenhogy lezárta magában a ti dolgokat, elengedte, és "mer" likeolni, mert nem tulajdonít már az egésznek semmi jelentőséget és azt gondolja, hogy te sem fogsz. De az is lehet, hogy valami miatt most előtérbe kerültél nála, és ez a jele. Sőt megeshet az is, hogy a barátnőjével nem mennek jól a dolgok, és az, hogy likeolja a dolgaidat, a saját barátnőjének szól.. Azt csak ő tudja, miért teszi, a választ csak ő tudja megmondani. Viszont téged valami miatt érdekel ezek szerint. Ha nem akarsz tőle semmit, szerintem ne kattogj a miérteken, engedd el.
Kikerültél a birtokból, másé vagy, és bacca a csőrét, hogy jol elvagy. Tenni ellene nem tud, de a lajkokkal befészkeli magát a gondolatidba, felpiszkálja a régi dolgokat benned, hat rád. És ha hat rád, akkor egy picit még az övé vagy, még van hatalma feletted.
Ha esetleg a lájkok miatt megindulsz felé, visszakerültél a birtokba és még ha nem akar semmit, az egojának jól fog esni.
Én a helyedben beállítanám, kik láthatják a posztjaimat, a történeteimet. Ő meg a barátnője nem lenne benne. Nem tiltanám, de ha nincs mit lájolknia, akkor nem tud hatni se.
egyet értek. EGyelőre nem lehet tudni, hogy van-e jelentőségük a like-oknak de ha akar valamit, akkor biztosan lépni is fog.
Nekem az a tapasztalatom, hogy általában a férfiak nem bonyolítják túl a dolgokat, és nem hívei a leheletfinom utalásoknak. Ennyiből zéró következtetést lehet levonni. Ha valóban sántikál valamiben, hamarosan konkrétabb jelet fog adni.
Köszönöm a válaszod! Azért érzem úgy, hogy van valamilyen jelentősége, mert ő egy nagyon megfontolt ember, aki többnyire az eszére hallgat, nagyon ott van fejben, többször is meggondolja, hogy mit miért csinál. És az, hogy úgy lájkolt, hogy a nője ne lássa, úgy érzem jelent valamit. De persze az is lehet, hogy nem. :)
Kedves többi hosszászóló, miért estek neki mindenkinek, aki kérdez valamit? Szétszeditek teljesen az embereket :(
FI, nem tudjuk, miért lájkol, lehet, hogy csak direkt piszkálni akar, mert tudja, hogy a lájkokat látod. Vannak ilyen emberek, akik ezt élvezik, hogy hatalmi kártya van a kezükben, mert látod, téged is elgondolkodtatott, hogy miért nyomogatja a lájkokat, holott valójában nem sok jelentősége van.
Nem tudom, hogy "vágyom"- e rá....mindenkinek jólesnek a like-ok, szerintem. A háttere érdekelne, ha volt már valaki hasonló helyzetben. Én élem tovább a kis életemet, csak egy kicsit megbolygatott bennem valamit, váratlanul ért, majdnem egy év után.
Engem sem zavar. De nálatok te voltál az, aki szakított, nálunk pedig ő.
Igazából nem nézegetem. Egyszer rámentem kíváncsiságból, és akkor láttam/vettem észre, hogy olyan, mintha majmolná a postjaimat, legyen az akár kép, akár szöveg, bármi. Nem zavar, hogy lájkol, én nem lájkolok nála semmit. Az a fura, hogy hozzám hasonló nővel jött össze, és egy hónappal ezelőttig nem lájkolt semmit, most pedig igen. Főleg az érdekes, hogy a sztorimat, ahol a csaj nem látja. Na mindegy. Legyenek boldogok. :)
Én sem tiltottam le az exem, akivel több mint 3 éve szakítottam. Bármit megosztok, képet feltöltök, mindent lájkol azóta is. Én semmit nem lájkolok, amit ő posztol vagy megoszt. Engem különösebben nem zavar, de már a szomszédasszonyom is megjegyezte, mert neki is feltűnt ez a dolog. Én úgy vagyok ezzel, hogy ha valamiért ő ezt fontosnak érzi, akkor lájkoljon. Nekem ebből különösebb problémám nem származik szerencsére.
Miért nem tőle kérdezed? Mi tökre nem látunk bele a random lájkolgató fickó fejébe.
Ha viszont megbeszéltétek hogy nem kommunikáltok, és zavar hogy nem tartja tiszteletben, akkor tényleg ideje letiltani.
Én már ott elvesztettem a fonalat, hogy egyáltalán miért nézegeted az exed csajának az oldalát?
Le tudod tiltani őket. Probléma megoldva.
Kérdezd meg a pasit, hogy miért lájkolgat!
Kötelező? Ki írta, hogy kötelező? 😮
Miért lenne kötelező tiltani valakit szakítás után? En sem tiltottam soha senkit. De nem is néztem like-ol vagy nem.
Ha valóban megszüntetted volna a kommunikációt, akkor letiltottad volna Fb-on is, és nem lépett volna fel ez a helyzet. Ezt még mindig megteheted. Hacsak nem arra vágysz, hogy legyen jelentése a "lájkolgatásnak".
Miért szeretnéd tudni, hogy miért teszi?
Ha boldog vagy, akkor miért kell követned, hogy mit csinál? Vagy azért érdekel, mert mozgatja a fantáziádat? Nem léptél túl rajta?
Nem mindegy mièrt??
Akarsz tőle valamit?
Ha nem,akkor hagyd figyelmen kívül. Úgy fogd fel,mintha csak a szomszéd lájkolta volna.
Kicsit kuszán fogalmaztam. Nem a férjemnek lett kapcsolata, hanem az exnek a szakításunk után 3 héttel.
Sziasztok! Tavaly megismerkedtem egy sráccal, akkor még egy fedél alatt éltem a férjemmel, de már szakítottunk. Csak addig laktunk még együtt, amíg albérletet ne talált magának, és a válással kapcsolatos hercehurcát rendeztük. Ezzel az új pasi is tisztában volt, ezt el is fogadta. 3 hónapig voltunk együtt, majd szakított, mondván hogy ez neki így mégsem megy. A férjem következő hónapban költözött. Rá 3 hétre már kapcsolatban volt és van azóta is egy másik nővel. Facebookon ismerősök maradtunk.Pár hónap múlva nekem is lett egy kapcsolatom és azóta is jól megvagyunk. A másik fickó viszont minden sztorimat megnézi. Ha kiteszek egy fotót, a csaja szintén kitesz egy hasonló beálítottságú, vagy hasonló szöveggel ellátott posztot. A pasi az utóbbi időben lájkolta pár képemet és sztorimat. Kommunikáció a szakítással megszűnt köztünk, ez az én döntésem volt. Szerintetek van valami a hirtelen jött lájkolgatások mögött?
További ajánlott fórumok: