Miért lájkolja a családtagjaim képeit ha szakított? (beszélgetés)
Hát furi, az biztos, de lehet, hogy ezze akarja a saját lekiismeretét enyhítni vagy ilyesmi.
Igen, rosszul esik, hogy én nem tehetek fel ilyen banális kérdéseket az exemmel kapcsolatban.
Kemény vagy Menyus, most jól beszóltál :D
Magányos vagy és rosszul esik hogy más nem az :)?
Mert őket jobban szerette, mint téged.
Fent akarja tartani a kapcsolatot
Végül is elmentünk egy indiai étterembe és egy jó adag currys csirke mellett megbeszéltük a legfontosabb dolgokat, de ez még korántsem siker, nagyon sokat kell dolgoznia mindkettőnknek azért hogy jól működjön a kapcsolatunk.
Konklúzió: Néha ha már semmi más nem segít akkor érdemes őszintén leülni beszélni :D
Akkor ebből békülés lesz! :)
Megtettem, azt mondta hogy nem mert direktbe nekem írni. Félt hogy haragszom rá és elküldöm.
Ezzel akarta felhívni magára a figyelmet.
Az biztos hogy nem lesz egy könnyű beszélgetés a holnapi, de csak így önthetünk tiszta vízet a pohárba.
Engem is nagyon idegesít, hogy boldog boldogtalan az üzifalamon van, holott nem is érdekel, mert nem az ismerősöm :D Nem rég megint változtattak valamit, pár hete van ez így. Próbálkoztam valami beállítással, de sajna nem sikerült eltüntetni.
Ő tudja. Miért nem őt kérded?
Na hát attól megőrülnék. Kit érdekel, hogy idegenek kit like-olnak?!
Tetszik neki a batyad, igyekszik a csaladban maradni :P
Köszönöm a segítő szándékú válaszokat, írtam a hölgynek, holnap együtt vacsorázunk :)
Nem csak nézegetéssel. Nekem pl kiírja folyamatosan, hogy melyik ismerősöm kinek a képét like-olja. Sőt, van akinek nincs beállítva adatvédelmi beállítás, és olyanok képét is látom, aki nekem nem ismerősöm. Ugyan úgy megjeleníti az adatlapomon, hogy XY like-olja YZ fényképét, és kirakja az üzifalamra akkor is, ha nem ismerősöm.
Lájkolás a Facebookon vagy sem....
Ezek az élet hatalmas nagy problémái...
Röhejes vagy.
Attól még, hogy szakított veled, a családtagjaidat ugyanúgy kedvelheti, azt is, amit facebookra kitesznek.
Ühüm, valami ilyesmire gondoltam. Nem ő provokál, hanem leskelődnek utána.
Általában jelzi a gép, ha a te képedet vagy hozzászólásodat like-olják. A más képét szerintem csak "nézegetéssel" lehet látni, hogy ki like-olja.
Hol lehet azt megnézni, hogy mit lájkol valaki?
Ez nem arról szól, hanem arról, hogy utólag is azt nézegetik, hogy melyikőjük mit csinál éppen.
Miért nem tőle kérdezed meg??
Ha te nem tudsz az exed fejével gondolkodni, akkor miből gondolod, hogy itt választ kapsz a problémádra?
Van egy olyan gomb, hogy tiltás, és akkor nem lát, nem lájkol, és a gond is le van tudva. :)
Egyesek ott élik az életüket. Nekem is van olyan ismerősöm. :(
Sosem értettem, hogy miért fontos egyeseknek, hogy ki kit like-ol az fb-n. Nem ott kéne az egész magánéletüket kiteregetni az embereknek.
További ajánlott fórumok: